• 11 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8184
  •  GBP / BGN 2.3128
  •  CHF / BGN 2.0295
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

Ключови модели смартфони на LG получават Knock Code ъпгрейд

Ключови модели смартфони на LG получават Knock Code ъпгрейд

/КРОСС/ Както LG обяви по време на Световния конгрес за мобилни технологии миналия месец, Knock CodeTM ще бъде ключова функционалност при смартфоните на компанията тази година, включително и моделите G Pro 2, G2 мини, FII серията и LIII серията. LG Electronics (LG) ще добави иновативната функция Knock CodeTM и в по-ранни модели смартфони чрез фърмуер ъпдейт през април. Собствениците на LG G2 и G Flex в някои страни първи ще получат Knock CodeTM ъпдейт и така ще имат незабавен достъп до смартфоните си посредством персонализиран "knock" код.

Нови изследвания в областта на потребителското поведение показват, че повечето потребители проверяват и отключват устройствата си между 100 и 150 пъти на ден. Това вдъхнови LG да дообогати функцията KnockON с по-високо ниво на надеждност и удобство. KnockOn технологията, която LG патентова през 2008 г., е идеалната основа за допълнителното разработване на Knock CodeTM, уникална функционалност, която с едно действие едновременно „събужда" и отключва телефона, а това очевидно пести време на потребителите. Не е изненадващо, че в наскоро проведено проучване, повече от 50% от запитаните посочват именно Knock CodeTM като най-очакваната функционалност при G Pro 2. Това е доказателство за реалната нужда от алтернативно решение за сигурност при смартфоните.

Ползите за потребителите, използващи Knock CodeTM технологията на LG са очевидни. Тя може едновременно да „събуди" и отключи телефона, предоставяйки по-голямо удобство и повишена сигурност в сравнение с конвенционалните опции за сигурност като парола или разпознаване на предварително зададен модел. С Knock CodeTM дисплеят на смартфона е разделен на четири невидими квадранта. Потребителят натиска или „почуква" между два и осем пъти в квадрантите в специфична последователност. С повече от 80 000 възможни комбинации и без следи от пръсти, устройствата с Knock CodeTM предлагат много по-високо ниво на сигурност, отколкото други устройства, дори и тези, които използват разпознаване на пръстови отпечатъци. И тъй като Knock CodeTM може да бъде приложен, където и да е на екрана, без да има нужда да се гледа екрана, кражбата на парола е невъзможна. Освен че е по-надеждна и удобна, технологията Knock CodeTM е с по-добра реакция в сравнение със системи за био-разпознаване, които са много по-податливи на промени в средата.

"Инженерите на LG положиха огромни усилия, за да предоставят изключителна надеждност и удобство при разработването на Knock Code," каза д-р Джонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. "Предлагайки Knock Code на по-широка аудитория е в съответствие с нашата политика да предложим по-добро потребителско преживяване при мобилните устройства на LG.

Подробности около ъпгрейда на Knock CodeTM ще бъдат обявени в следващите няколко седмици.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.