• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Корнелия Нинова: Коалиция ГЕРБ израснаха, но недостатъчно за коалиция

Корнелия Нинова: Коалиция ГЕРБ израснаха, но недостатъчно за коалиция

/КРОСС/ "По отношение на коалиция ГЕРБ - БСП, очевидно ГЕРБ са поумнели малко от времето, когато се молеха Деница Златева да бъде министър, а аз да бъда председател на парламента. Но недостатъчно поумнели. Ще ги изчакаме да пораснат още малко", така лидерът на "БСП за България" Нинова коментира идеята за коалиция между двете най-големи парламентарно представени партии.

"Какво имам предвид. Мотивите да не искат голяма коалиция са, че БСП са лоши. Мотивите за това - да не се правят големи коалиции, според нас, са много по-сериозни и държавнически. А те са - в една демокрация трябва да има управление и да има опозиция. И когато управлението и опозицията се слеят, опозиция става народът. На второ място - в една демокрация трябва да има дясно и ляво. Защото има дясно и ляво мислещи хора. И когато те се слеят и препокрият, се раждат популисти, националисти и други. ГЕРБ да узреят за мисълта, че не можеш до 8 часа на предизборния ден да обещаваш нещо на хората, в името на народа, и на другата сутрин да се обединиш с опонента си, в името на властта и парите. Това са принципни разбирания- защо не трябва да има голяма коалиция, а не само защото едните или другите са лоши. Това е нашето разбиране. За нас този въпрос е решен окончателно. Това, че и те сега направиха малка стъпка в тази насока, е добре. Но наистина трябва да извървят още много до държавническото мислене, защо не трябва да има голяма коалиция", обясни Корнелия Нинова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

СЪБОТАЖНА И ПОДРИВНА ПОЛИТИКА НА КУРНЕЛА

29.11.2017 09:43:27

Анонимен

СЦЕНАРИЯ НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ.ТОЗИ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ.СЪС СПЕКУЛАЦИИ НЯМА ДА СТАНЕ

29.11.2017 07:57:44

Анонимен

Надцакване, НИНИОВА има в игрите на карти. Вашата партия е на ниво улична превъзходна. Нямате идеи, нямате визия, има само скандали и измислици - премислици. По-добре се разпуснете, от БСП няма нужда.

28.11.2017 18:04:13

Анонимен

Нинова обяви, че ще стане съвносител на предложенията на ГЕРБ, но БСП няма да ги подкрепи." Тресе я под гъзо, че ще стигнат до собствените и кражби, а те ще стигнат и докажат затова увърта. Що е това съвносител на нещо, което обаче няма да подкрепи. Политическа проституция му викат.

28.11.2017 16:30:20

Анонимен

АМАН ОТ ТЕБЕ ЛЕЛЧЕ

28.11.2017 16:07:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.