• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Кольо Колев: 65% от избирателите искат да ударят шамар на ГЕРБ

Кольо Колев: 65% от избирателите искат да ударят шамар на ГЕРБ

/КРОСС/ На 65% от избирателите им е писнало от ГЕРБ и искат да ударят оглушителен шамар на управляващите, смята социологът Кольо Колев. Според него обаче това най-вероятно няма да се случи, защото срещу ГЕРБ няма организирана сила.
Кольо Колев анализира политическата ситуация в навечерието на президентските избори на кръгла маса „Лявото отвъд етикета", организирана от Института за икономика и международни отношения и фондация „Фридрих Ебер".
Според Колев "една националистическо-патриотична вълна би издухала левите кандидати". А, ако се стигне до "неприлична загуба" на левицата на вота наесен, тя ще бъде "изхвърлена от играта".

За да не се стигне до такъв вариант, според Кольо Колев трябва да има широка ляво-центристка кандидатура, включително претендентът да не е от левицата. Колев лансира имената на двама професори - Николай Михайлов и Огнян Герджиков с уговорката, че не е говорил с тях.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мао

Лъжливото овчарче известно като Червен Колъо , абе дришлъо що не кажеш КОЙ те хрантути 25г. .....

14.06.2016 14:52:05

ДОЛУ ГЕРБ!

Дам прав е! Долу ГЕРБ!

14.06.2016 14:40:47

Анонимен

Шамар е малко за изродите.Шут и то силен,за да не се върнат повече,защото хората я карат вече на "резерва".Боковците трупат пачките,пенсионерите трупат болестите, иначе кучетата като мен си лаят,бронираните джипове си "летят"и те така.Управляват ни пожарникари,горски,мафиоти и разна друга сволач.

14.06.2016 14:07:41

А така де 65%

Как го уразомя бре Коле. На боб ли гледа или на лайняна пръчка. От как те помня да вещаеш все се оливаш. Но както е казал вожда и учителя важно е да упорстваш та дано да има някой да ти насипе нещо в паничката. Остани със здраве Коле и Бог да поживи заспалата ти кратуна.

14.06.2016 13:55:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.