• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

България – гореща дестинация за бетинг индустрията

България – гореща дестинация за бетинг индустрията
Най-старият букмейкър William Hill: Тук има професионалисти от най-високо ниво на нашия бизнес

/КРОСС/ България е една от топ дестинациите за компаниите за онлайн залози в последните години. Заключението идва от компанията с най-големи традиции на световния пазар в бранша William Hill, които през този месец отбелязаха 10 години присъствие на своя съпорт център у нас.
„Тук има професионалисти от най-високо ниво и заради това още преди десетилетие страната беше припозната като успешна дестинация за бетинг компании", казват от българския център на основаната преди 85 години британска фирма.
„Конкуренцията става все по-ожесточена, което налага и все по-голяма борба за талантливи кадри. Ние ги печелим с предизвикателство, възможност да се докажат и не на последно място - с приятелска, но професионална работна атмосфера", допълват от родния екип.
Само преди дни компанията прие личните поздравления на посланика на Великобритания Н.Пр. Ема Хопкинс по повод 10-ия си рожден ден у нас. Нейно Превъзходителство беше сред официалните гости на празненството на българския офис на компанията. А ролята на качествените служители в България отново не беше подмината.
„Десетият ни рожден ден е празник за всеки наш служител, защото на тези хора дължим огромна част от успеха на компанията в България", заяви Филип Ле Фърв, директор „Клиентски операции" пред служители, гости и британски дипломат №1.
България е една от осемте страни в света, в които William Hill присъства с офис. В този в София работят 270 души - предимно млади ентусиасти с перфектно владеене на език, комуникативни умения и страст към спорта. Те осигуряват съпорт на 6 езика на клиентите. Футбол, тенис, хокей на лед, бокс, баскетбол, снукър, както и специфичните надбягвания с хрътки и коне с детайлни данни за всяко събитие са част от спортните залози, за които компанията осигурява съпорт. Екипите комуникират по чат, мейл и телефон за по-голямо удобство и бързина на връзката с клиента.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.