• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Пламен Константинов: Моите ангажименти с отбора приключиха

Пламен Константинов: Моите ангажименти с отбора приключиха

/КРОСС/Старши треньорът на волейболния ни национален тим Пламен Константинов сподели след отпадането на България от Световното първенство в Полша, че нито един състезател не бива да си позволява да се срутва психически, докато представя страната си. Наставникът обяви след поражението от Финландия, че няма как да си подаде оставката, тъй като договорът му е изтекъл с края на шампионата.

„Продължавам да съм разочарован, за съжаление, направихме много слабо световно първенство, с някои малко проблясъци в първата фаза. Във втората фаза не успяхме да покажем поне минимума от потенциала, който имаше отборът", сподели Константинов пред НоваТВ.

„Знаех, че средно положение няма. Усещах психологическото състояние на отбора. Можеше да бъде само рязко нагоре или рязко надолу. Срутихме се най-вече психологически и в последните два мача просто не присъствахме. Аз го казах и на пресконференцията, на фланелките си носим знаме и всички имат имена на фланелките и никой не трябва да си позволява, дори сам за себе си, да показва безразличие. Независимо, че сме имали надежди за по-предно класиране. Нищо не ни извинява, че по този начин сме завършили това Световно първенство", каза Константинов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Треньорът идва, работи (?) и си отива!?! Докога ще сменяме треньорите след пораженията на отбора? Падат и други отбори, не само България. Могло е да е по-добре! Да, но не се е получило. Вместо да сменяме нон-стоп треньорите, не е ли по-разумно да се анализира досегашното състояние, да се извадят поуки и да се върви напред? Иначе какво се получава - поражение, нов треньор, известно време работа, състезание, поражение и пак нов треньор и т.н. Нещо порочно има в това! Значи проблемът не е само в треньорите! Трябва да се мисли и търсят решения, за да се върви напред!

15.09.2014 16:25:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.