• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Местан: ДПС подкрепя бюджета на Орешарски

Местан: ДПС подкрепя бюджета на Орешарски

/КРОСС/ ДПС има ясна позиция и твърдо подкрепя бюджета на кабинета с министър-председател Пламен Орешарски, заяви в кулоарите на парламента председателят на ДПС Лютви Местан. 

Ще изпълним докрай ангажимента, който сме поели към това правителство. Щом то предлага актуализация в тези размери, ние заставаме зад тяхното предложение. Оставаме верни на договорките, които постигнахме при президента Плевнелиев на политическите консултации. Днес също ще участваме в политическите консултации и ще отстояваме нашата позиция, допълни той.

Организатор на консултациите при Плевнелиев не е ДПС - ние сме малка партия, аз предложих, но не съм инициирал тези консултации, каквато новина се генерира вчера, отбеляза Местан.

Трябва да се действа много прецизно и заеми да се теглят при много крайни условия, каза председателят на ДПС в коментар на правомощията на служебния кабинет.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мая

Много ми е кеф да гледам, как долните мутри от ДПС и ГЕРБ се захапват и си правят мръсни номера. Браво на БСП за това, че намери начин да ги пусне по пързалката!

01.08.2014 12:08:11

орех

ДПС е изпята песен и вече нищо не зависи от тази бита карта Местан. Никога повече във властта, край!

01.08.2014 12:07:58

дядо

Голям страх ги тресе и Боко, и Местан. Първият се плаши да се венчае с втория, а него пък го е страх да не остане дърт ерген. И ГЕРБ, и ДПС бяха надиграни от БСП в случая.

01.08.2014 12:07:49

Стан

Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. Стягайте се тепърва да търпите удари и загуби, герберуги и депесари!

01.08.2014 12:07:41

цаца

Я, що стана бре, Местанчо? От два стола, та на земята, а?!

01.08.2014 12:07:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.