• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Борис Джонсън победи в дебата с Джереми Корбин

Борис Джонсън победи в дебата с Джереми Корбин

/КРОСС/ Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е победител в първия дебат срещу лидера на опозицията Джереми Корбин, преди изборите през декември. Проучване сред зрителите показва, че 51% смятат, че сегашният премиер се е справил по-добре. Според 49 на сто Корбин е надделял.  

Въпреки че Борис Джонсън печели, разликата е съвсем малка, отчитат анкетиращите, които са се допитали до мнението на общо 1646 души.

Резултатите не взимат предвид хората, които са отговорили “не знам”.

Дебатът се разпростря върху теми като Брекзит, здравеопазване, образование и сигурност, но нито един от двамата кандидати не каза нещо принципно ново.

Борис Джонсън определи споразумението, което подписа с Европейския съюз като “прекрасно” и настоя, че Брекзит ще се случи на 31 януари.

Джереми Корбин определи споразумението като “по-лошо от подписаното от предишния премиер Тереза Мей” и поиска то да бъде гласувано от гражданите на още един референдум.

Междувременно, лидерите на другите опозиционни партии в парламента Шотландската национална партия и Либералдемократическата партия се възмутиха, че на телевизионният дебат са били поканени само Джонсън и Корбин.

По този начин желанието на милиони британци да останат в Европейския съюз, не беше отразено, казват от двете формации.

Последното проучване на общественото мнение на YouGov на нагласите за предстоящите избори отчете, че 42 процента подкрепят Консервативната партия на Борис Джонсън о 30 процента Лейбъристката партия на Джереми Корбин.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Помнещ

Тази огромна разлика изглежда внушително както разликите при доста от безапелационните победи на ГЕРБистите в последните 10 години...

20.11.2019 11:25:46

Анонимен

Либерал-социалиста , любимеца на българските либерал-социалисти от БСП!

20.11.2019 10:20:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.