• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

САЩ: Не трябва да се вярва на заплахите на Северна Корея

САЩ: Не трябва да се вярва на заплахите на Северна Корея

/КРОСС/ Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис обяви, че последните изявления на Северна Корея са провокативни, но в миналото е доказано, че те са празни и не трябва да им се вярва, предава „Ройтерс".

„Що се отнася до последните изявления на Северна Корея, мисля, че всички сме чували от тях подобни думи многократно, но те не се оказаха истински", заяви Матис на пресконференция в Тел Авив, където се намира на посещение.

В четвъртък севернокорейска държавна медия заплаши САЩ със „супер мощен превантивен удар", след като държавният секретар Рекс Тилърсън заяви, че Вашингтон обмисля чрез какви средства да окаже натиск на режима в Пхенян, за да го откаже от ядрената програма.

В редакцията на Rodong Sinmun, официален вестник на управляващата Корейската работническа партия (КРП), пишат без заобикалки: „В случай на започване на нашия супер мощен превантивен удар, той напълно и незабавно ще унищожи не само американските империалистически сили в Южна Корея и околните райони, но същи и континенталната част на САЩ, превръщайки ги в пепел", написа изданието.

Водещи фигури във властта също обясниха, че при атака срещу страната, от КНДР са готови да отвърнат с ядрен удар.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Детиняци, а не политици.

21.04.2017 23:47:02

Анонимен

Лудото куче да каже къде се дянаха половината Томаховки къде ?Даже Мяо не ги знае !!! И да не стане така че от изстреляни 59 Томахока 60 са ударили целта /според краварите всички са ударили целта/ ???!!! Е да де но вие представяте ли си 59 ракети да ударят летище и сградите до него ? Няма да остане къмок върху камък там а то не е така !! Пистата е почти непокътната е кой лъже М а Мяу ти пиши кой лъже ?

21.04.2017 16:19:59

Анонимен

Тъпо е да подценявяш Сев. Корея...

21.04.2017 16:18:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.