• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Коритаров в конфронтация с Джамбазки в ефир

Коритаров в конфронтация с Джамбазки в ефир

/КРОСС/Журналистът Георги Коритаров и евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки влязоха в остра конфронтация в предаването „Тази събота" по bTV докато обсъждаха случващото се с ДПС и отцепването на Лютви Местан и неговите хора. Опитите на Коритаров да внуши, че Турция верен съюзник на България „завоят" на Местан към Анкара не застрашава страната ни вбесиха Джамбазки, който не хареса и историческите препратки на журналиста.

Тонът се повиши рязко, когато Коритаров върна лентата много назад в историята и припомни участието на ВМРО в убийството на Александър Стамболийски. „Аз до ден-днешен не съм чул официално извинение за това", заяви той. „Мисля, че анализаторските ви умения са сериозно намалели", посочи Джамбазки.

Той пък настоя, че с действията си Местан се опитва да постави България в зависимост от Турция, срещу което Коритаров протестира. Известният с бързото си говорене Джамбазки, обаче, заглуши в един момент думите на журналиста, който вдигна ръце: „Това е човек, с който много трудно се говори". На свой ред Коритаров настоя „да си каже", при което отчаяната водеща помоли: „Ангеле, дай му, че няма да можем да свършим".

„Турция е искрен приятел на България", заяви журналистът. „Г-н Коритаров, имате температура, според мен", отвърна му евродепутатът. „Вие имате жълта треска", продължи Коритаров.

„Ние сме пред провал, защото предаването никога няма да свърши", въздъхна изморената Жени Марчева. След кратко прекъсване тя едва сложи край на предаването: „Благодаря ви, господа, отивайте да пиете кафе и да се гушнете".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Соня З.

А Джамбазки е от партия /ВМРО/, която е в коалиция с партията на Касим Дал. Ало, ВМРО! Да ви плюя на патриотизма.

09.01.2016 15:05:49

Анонимен

Коритаров е типичен представител на поулацията, спечелила на журналистиката славата на мръсна и продажна.

09.01.2016 14:32:07

Анонимен

Какво очаквате от едно бивше ченге, правещо се на “велик анал лизатор". Наистина Джамбазки е прекалено бърз, трябва да се учи от д-р Москов на бързи и унищожаващи реакции

09.01.2016 11:40:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.