• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Корнелия Нинова в Русе: Избираме не само председател, а политиките за следващите четири години

Корнелия Нинова в Русе: Избираме не само председател, а политиките за следващите четири години

/КРОСС/ Председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна с партийния актив, коалиционни партньори и симпатизанти на партията в Русе.

"Тя ги поздрави за избрания кмет на Русе Пенчо Милков и им благодари за успеха. "Вие показахте, че когато сме единни и издигнем добър кандидат, успяваме. Преди имахте един депутат- сега трима, от 6 общински съветници- сега сте 14, имате кмет. Имате основание за самочувствие.

Тук показахте, че алтернативата е възможна. Тя е възможна и в национален мащаб. И не само възможна, тя е наложителна и неизбежна. Тя не се изразява просто в смяна на една партия с друга в управлението. Нашата алтернатива е вместо корупция и безнаказаноствърховенство на закона за всички и справедливост. Вместо недостъпно здравеопазванетакова, гарантирано за всеки. Вместо огромни неравенства- справедливи доходи и пенсии, вместо монополи и картели- добри условия за малък и среден бизнес. И не на последно място- вместо задкулисие и договорки- открита и честна политика", заяви Корнелия Нинова.

Тя изтъкна, че сега, в отчетно- изборната кампания, когато е мобилизирана цялата партия, е време за ключови решения.

"Отчитаме какво направихме за четири години и какво не можахме. И избираме- не просто ръководни органи и председател, а избираме политиките, които ще отстояваме в следващите четири години. Сега вие имате думата. Вие пишете оценките . Що се отнася до прекия избор на председател- гарантирайте три неща- чисти списъци, висока активност и свободен избор. Това, за което винаги сме претендирали на национални избори, да покажем ,че ние можем да го направим на вътрешнопартийни", призова председателят на БСП.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.