• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Костадинов: „Възраждане” е готова да поеме управлението, ако утре кабинетът подаде оставка (видео)

Костадинов: „Възраждане” е готова да поеме управлението, ако утре кабинетът подаде оставка (видео)

/КРОСС/ „Хората, които ни управляват, превърнаха държавата ни в чужда колония. Хората, които ни управляват, се кланят на чужди посланици. На нас ни дойде до гуша. Искаме България да е независима държава." С тези думи се обърна към насъбралите се около 1500 души протестиращи лидера на Движение „Възраждане" Костадин Костадинов. Той призова правителството и управляващите още утре да подадат оставка и беше категоричен, че „Възраждане" е в състояние да поеме управлението.

„Не искаме да управлява съдбата ни някой друг - нито във Вашингтон, нито в Брюксел, нито в Москва. Искаме съдбата на народа ни да се управлява тук от София, от България.", категоричен беше Костадинов.
„Искаме да имаме нормален живот и да ни питат, когато вземат решения.", продължи тезата си лидерът на „Възраждане".

„Вчера в парламента правителството и неговото мнозинство взеха решения, които поставят под заплаха финансовата и икономическата стабилност на страната. Никой няма право да се поставя над българския народ. Когато ние поставихме въпроса, че влизането на страната в еврозоната трябва да стане единствено след провеждането на референдум, министърът на финансите Горанов заяви, че референдумът бил саботаж срещу управлението..

Какво ще стане, ако утре нашите оядени, антибългарски управници, решат и че изборите са саботаж срещу управлението?", попита Костадинов.

Искаме оставка на правителството и съдебна отговорност за хората, които превърнаха България в държавата с най-бързо изчезващо и намаляващо население в света. За 30 години ние загубихме една трета от нашия народ. Без война, без загуба на територия. Заради всичко това, това правителство трябва да си върви", заключи Костадинов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

демокрация

власт се взима само на избори.

08.02.2020 07:54:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.