• 29 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.7973
  •  GBP / BGN 2.2988
  •  CHF / BGN 1.9740
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Amway представя новата колекция Artistry Hydra-v™

Amway представя новата колекция Artistry Hydra-v™

/КРОСС/ ARTISTRYTM представя ново ниво на грижа за кожата, насочена към дълбоката хидратация: Колекцията ARTISTRY Hydra-VTM. Тя е базирана на научни постижения в сферата на грижата за кожата, вдъхновени от Аквапорините - откритие, носител на Нобелова награда.

Водата е от първостепенно значение за организма, тя е жизнена сила, която носи здраве и лекува. Освен това, най-големият орган на тялото - кожата ни, се нуждае от изобилна, балансирана хидратация, за да бъде възможно най-сияйна, здрава и устойчива на влиянието на околната среда и другите ежедневни стресови фактори, които предизвикват дехидратацията й. Без значение от сезона, всеки тип кожа се нуждае от хидратация. Въпреки това, изследванията показват, че милиони потребител в цял свят страдат от дехидратация на кожата, която започва още през двадесетте години.

Независимо от какво ниво на хидратация се нуждае кожата, колекцията ARTISTRY HYDRA-VTM отговаря на всички нужди с широка гама от формули, които са персонализирани за всеки тип кожа. Колекцията ARTISTRY HYDRA-VTM е съсредоточена върху дълбоката хидратация на всеки тип кожа; тя е за по-младите потребители, които все още не се притесняват от признаците на стареене, а вместо това се интересуват от сериозна грижа за кожата, която осигурява балансираната хидратация, от която се нуждаят жените на възраст до 35 години.

Обогатена с вода, вдъхновена от откритие
Колекцията ARTISTRY HYDRA-VTM контролира кожната бариера, за да помогне да се задържи водата и да се създаде възможно най-силната стена, чрез патентован Hydra комплекс, който съдържа редки и ценни съставки, известни със способностите си да:
Освежават: Чиста вода от норвежки фиорди дълбоко хидратира повърхностните клетки на кожата.
Възстановяват: Богатите на хранителни добавки минерали от хималайски розови скали подхранват кожата и помагат за подобряването на транспортирането, съхранението и задържането на вода.
Ревитализират: Подхранващият екстракт от хавайско акай заключва водата за трайна хидратация и осигурява силна водна бариера на кожата.

„Колекцията ARTISTRY HYDRA-VTM използва нашата експертиза в науката за кожата, за да оптимизира естественото състояние и процеси на хидратация на кожата," казва Йоана Енаке, генерален мениджър на Amway за България, Румъния и Гърция. „Режимът осигурява най-завладяващите резултати на хидратация, които сме постигали - незабавно увеличение от 270% на водното съдържание на кожата и трайна хидратация в продължение на 24 часа." 

Важно е да се отбележи разликата между суха кожа - тип кожа, която е резултат от генетика, хронично заболяване, стареене и други обстоятелства, и дехидратирана кожа, което е състояние на кожата и възниква когато в най-външните слоеве на кожата липсва достатъчно количество вода. И в двата случая кожата се нуждае от дълбока хидратация, като тази, която осигурява колекцията ARTISTRY HYDRA-VTM.

Учените на ARTISTRYTM откриха, че дълбоката и трайна хидратация изисква задълбочен подход, като напояването на кожата с вода не е достатъчно. Техните открития са насочени към подпомагането и подобряването на естествения процес на хидратация чрез контролиране на клетките на кожата. Докато локалната грижа за кожата позволява постигането на благоприятни ефекти, те могат да бъдат само временни, ако съставките не бъдат „заключени" в кожата.

Подобно на напоителна система, аквапорините са канали в клетките на кожата, които пренасят вода през клетъчните мембрани. По този начин, те контролират водното съдържание, регулиране и съхранение и помагат за доставянето на хранителни добавки. Това откритие вдъхнови учените на ARTISTRYTM да разработят технологията Hydra Complex - тайната за отключването на балансираната хидратация, която се намира единствено в ARTISTRY HYDRA-VTM Концентриран ревитализиращ серум за кожа.

Опростен режим, просто невероятни резултати
Колекцията ARTISTRY HYDRA-VTM се състои от седем продукта, които могат да бъдат комбинирани в индивидуален режим за освежаване, подхранване и ревитализиране на кожата, оставяйки я бликаща от жизненост. Кожата изглежда и се чувства по-гладка, по-мека и по-жизнена, и то в само три стъпки.
Стъпка едно: подгответе
• Свежа почистваща пяна
• Свеж тоник
Стъпка две: подхранете
• Концентриран ревитализиращ серум за кожа
Стъпка три: хидратирайте
• Лице (изберете едно, подходящо за вашия тип кожа):
- Освежаващ гел (за мазна към комбинирана кожа)
- Подхранващ гел-крем (за всеки тип кожа)
- Обогатяващ хидратиращ крем (за нормална към суха кожа)
• Очи:
- Освежаващ околоочен гел-крем

Получете всички ползи от дълбоката хидратация чрез трите персонализирани ARTISTRY HYDRA-VTM Power системи, които доставят комбинираната мощност на трите си най-силни формули. Всяка една от трите Power системи съдържа Концентрирания ревитализиращ серум за кожа, Освежаващия околоочен гел-крем и хидратиращия крем, подходящ за съответния тип кожа.

Колекцията ARTISTRY HYDRA-VTM е пусната в Европа на 3 септември 2015 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.