• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Как да подготвим кожата и косата си за лятото с продуктите на Amway

Как да подготвим кожата и косата си за лятото с продуктите на Amway

/КРОСС/ На прага на лятото кожата и косата ни се нуждаят от допълнителни грижи и сигурна защита от агресивното слънце. Представяме ви няколко продукта на Amway, които ще ви помогнат да се погрижите добре за себе си.

За лицето: ARTISTRY HYDRA-V Power System за всеки тип кожа
ARTISTRY HYDRA-V Power System е опростена, лесна за използване система в 3 стъпки, която е подходяща за всеки тип кожа и съдържа най-мощните продукти в колекцията - ARTISTRY HYDRA-V концентриран ревитализиращ серум за кожа, ARTISTRY HYDRA-V подхранващ гел-крем и ARTISTRY HYDRA-V освежаващ околоочен гел-крем. Заедно тези три продукта се справят с всеки аспект на обхвата от действия за освежаване, възстановяване и ревитализиране. Използването заедно на концентрирания ревитализиращ серум за кожа и подхранващия крем-гел увеличава незабавно нивата на хидратация на кожата с 270%. Това означава, че кожата започва да изглежда по-свежа и жизнена от момента, в който продуктите се нанасят. Концентрираният ревитализиращ серум за кожа и подхранващият гел-крем осигуряват хидратация до 24 часа след всяко използване. След три дни използване на HYDRA-V Power System дамите усещат кожата си по-здрава, по-еластична, по-гладка и по-свежа на вид. След използване на Power System за 28 дни, 83% от дамите потвърждават, че кожата им изглежда по-здрава.

 

 

 

За околоочния контур: ARTISTRY Creme LuXury Eye
Околоочен крем без аромат, създаден специално, за да се справи с деликатната и чувствителна кожа около очите, като я прави да изглежда по-млада с до 15 години. Той е ключът към защитата на кожата от ефектите на стареенето, причинени от околната среда и ежедневния стрес. Създаден за жени, които желаят най-добрите резултати от един луксозен крем. Околоочният крем Luxury Eye на ArtistryTM подхранва и заздравява деликатната кожа около очите, като придава гладък и здрав вид, силно намалява появата на фини линии и бръчки. Освен че намалява ефекта на тъмните кръгове под очите и се справя с подпухването, ArtistryTM околоочен крем Luxury Eye осигурява продължителна хидратация и помага за предпазването на кожата от ефектите на стареенето. Продуктът се справя с външните и вътрешни признаци на стареене, като прави кожата да изглежда по-млада с до 15 години и подпомага естествената и способност да се възстановява.

 

 

 

За косата: SATINIQUE Dual Defend Spray:

Деликатно и безотказно оръжие срещу вредните UV лъчи и останалите предизвикателни външни фактори. Подходящ е за всички типове коса, но особено за боядисана, която е податлива на избледняване. Ексклузивна формула със специални хумектанти, емолиенти и слънцезащитни съставки.
Комбинацията от екстракт от нар и витамин E подпомага възстановяването на матовата, суха коса, като същевременно я защитава от вредните въздействия на околната среда. Предпазва косата от увреждане в резултат на термичен стайлинг. Намалява избледняването на цвета, причинено от UV лъчи, като интензивността на цвета на косата остава същата за по-дълго. Добавя блясък на косата и осигурява хидратация. Формула без сулфати, като при редовна употреба косата става 9 пъти по-силна.

 

 

 

 

 

 

За тена на лицето: ARTISTRY EXACT FIT Beauty Balm Perfecting Primer

ARTISTRY EXACT FIT ВВ крем е създаден, за да направи кожата безупречна и с равномерен цвят, оставяйки я хидратирана и по-тонизирана. Ефирната лека формула може да се нанася самостоятелно или под фон дьо тен, за да го направи по-дълготраен. Слънцезащитният фактор SPF35 предпазва от ултравиолетовите лъчи и защитава кожата от действието на свободните радикали и околната среда. Продуктът е подходящ всеки тип кожа, като е безопасен за ползване в зоната около очите. Усъвършенства текстурата на кожата с невидимо покритие, изглежда естествено и много лесно се нанася.
Мигновено усъвършенства кожата и маскира порите и пъпките. Позволява по-лесно и по-равномерно нанасяне на фон дьо тена, като удължава дълготрайността му. Оставя кожата мека и еластична и значително увеличава нивото на хидратация на кожата.

 

 

***

За Amway и Artistry
AmwayTM е сред водещите в световен мащаб семейни компании за потребителски стоки, като продава над 450 висококачествени продукти в категориите красота, уелнес и грижа за дома. Портфолиото се продава ексклузивно на крайните потребители от независими дистрибутори. Компанията е основана през 1995 г. в Ада, САЩ и оперира в над 100 държави и територии, като генерира приходи от 9.5 милиарда щатски долара за 2015 г. Топ брандовете на Amway са витамините NUTRILITETM, минералите и хранителните добавки, серията ARTISTRYTM за цветна козметика и грижа за кожата, както и системите за пречистване на водата eSpringTM.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.