• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Открийте силата на 5 ценни масла с новото олио за лице от Nutra Effects

Открийте силата на 5 ценни масла с новото олио за лице от Nutra Effects

/КРОСС/ Силата на природата и Avon отново обединяват усилия, за да се погрижат за кожата ни. Този път основните герои са пет ценни масла, събрани в един продукт - олио за лице Nutra Effects Miracle Glow. Новото попълнение в портфолиото на най-природната серия на Avon е специално създадено, за да отговори на нуждите ни за хидратирана, подхранена и здрава кожа.

Възстановяващото олио-еликсир придава на кожата по-здравословен и сияен външен вид само за 48 часа благодарение на петте различни масла. А в комбинация с витамин Е придава на кожата съвършен завършек. Коктейлът включва изключително полезни за кожата съставки, а именно - маслото от бабасу, което стимулира производството на колаген и масло от маракуя, което стимулира производството на еластин.

„Както знаем след 25 годишна възраст производството на колаген намалява, а след 40 години напълно спира. За това е толкова важно да си го набавяме чрез използваната козметика.", споделя опита си Вероника Калчева, медицински козметик и посланик на Avon Nutra Effects.

Маслото от марула също е сред петте ценни съставки заедно с маслото от зелено кафе. Благодарение на тяхната грижа кожата ни е естествено хидратирана и горещината и сухият въздух вече не са проблем за нашето лице. Петото масло е от ленено семе, което укрепва защитната бариера на кожата. То оказва силно антиоксиданто действие и повишава имунитета на кожата и организма. Благодарение на тази подхранваща бомба кожата ни е много по-блестяща, здрава и сияйна. Всички тези съставки заедно забавят процесите на отпускане и остаряване на кожата и я поддържат гладка и мека през целия ден.

Съчетанието от 5 ценни масла дава на кожата нужните съставки, за да бъде тя перфектна.

Продуктът може да бъде поръчан на Представител или на www.avon.bg от 16 юни в брошура C09.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.