• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Нова блокада по бул. "Дондуков" в столицата

Нова блокада по бул. "Дондуков" в столицата

/КРОСС/ Нова блокада по столичния булевард „Княз Александър Дондуков". От събота до края на септември изцяло се затваря за движение отсечката между бул. „Васил Левски" и улица „Кракра", съобщава „Дарик". През това време движението основно ще се извършва именно по „Кракра", където ремонтните дейности приключват на 21 юли.

Поредна тапа очаква софиянци от края на седмицата. Нова отсечка по булевард „Дондуков" ще бъде изцяло затворена до есента. Ресорният зам.-кмет Евгени Крусев съобщи, че движението се спира между бул. „Васил Левски" и улица „Кракра", по която дейностите почти завършват, за да може автомобилите да бъдат пренасочени през нея.

"В момента всички сили са насочени към улица "Кракра", която предстои да бъде отворена в края на петъчния ден. Там в момента се полага износващ пласт настилка, контактната мрежа се изгражда. Новата стрелка, която ще се изгради, от ул. "Кракра" в посока паметника „Левски", както и обратно, е за да може движението да бъде пуснато двупосочно по улица "Кракра" през уикенда, а бул. "Дондуков" между "Кракра" и "Васил Левски" да бъде затворено изцяло. От събота се планира да бъде затворена отсечката между "Кракра" и "Васил Левски" до края на септември", обясни Крусев.

Промени ще има и при движението на градския транспорт, допълни Крусев.

"Тролеите ще минават от паметника Левски по бул. "Янко Сакъзов" на ул. "Кракра" ще правят ляв завой и на бул. "Дондуков" се включват в контактната мрежа", каза още той.

Плановете на общината са цялостното обновление на „Дондуков" да приключи през есента.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.