• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Лига "Краси" събира елита на конния спорт на база Царацово

Лига "Краси" събира елита на конния спорт на база Царацово

/КРОСС/ Наближава стартът на едно от най-елитните състезания в конния спорт - Лига „Краси". На 20 и 21 април са квалификациите за най-очакваната конна надпревара у нас, която ще се проведе на конната база в с.Царацово, Пловдивско.  Втората квалификация е планирана в началото на месец юни, а финалът ще е на 28 и 29 септември. Състезателите се конкурират за награден фонд от над 37 000 лв.

Бизнесменът Димитър Консулов сподели, че идеята за Лига „Краси" се родила след изключителния успех на проведените през миналата година турнири „Краси" и „Хисар", които събраха най-добрите състезатели и повече от 3000 зрители на конна база "Фригопан", край Пловдив. Тази година ръководената от Димитър Консулов Фабрика за майонеза „Краси" празнува 25 годишен юбилей и това ще е едно от събитията, с които лидерът на пазара на майонеза у нас отбелязва своя празник.

"Светът не е само футбол и спортът не се изчерпва с него. Важно е в България да развиваме и конния спорт, а не бива да забравяме, че общуването с коня променя душата! Не случайно се казва, че лош човек не може да бъде добър ездач! Да спечелиш доверието и да подчиниш това интелигентно и грациозно животно не е лесно, изисква се смелост, дисциплина, отговорност, внимание и ред други качества, които този спорт възпитава. Нека в България да има повече състезатели, носители на такива качества, нека да има повече почитатели на този красив и аристократичен спорт!" каза създателят на Лига „Краси" Димитър Консулов.
Лига "Краси" включва два квалификационни етапа и финал. За купата имат право да се състезават участниците от всичките 4 кръга и влезли в класацията за финал. 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.