• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Роми нападнаха майка с дете в Бургас

Роми нападнаха майка с дете в Бургас

/КРОСС/ Невиждана ромска агресия в Бургас. Три слуачая на нападнати българи само за 48 часа, информира ТВ7. Една от случките се разиграва край блок 35 в бургаския комплекс Изгрев. Малко след залез слънце Красимира и малката й дъщеричка се прибират от гостуване при приятели. Младата майка и детето са на тротоара, когато ги застигат двама млади мъже. Те нападат майката и започват да дърпат чантата й. Красимира обаче оказва съпротива. За щастие в този момент по улицата приближава лек автомобил, управляван от млад мъж, който се оказва член на неправителствената организация "Съюз на българските командоси".

Междувременно Станислав подава сигнал до общината с молба в комплекс Изгрев да бъдат поставени повече лампи. На същото място преди няколко месеца по идентичен начин е нападната друга жена.

Без да бъдат ограбени, послед бял ден край ромската махала в Бургас са бити майка и синът и. Този изпълнен с агресия случай няма логичен мотив. Случката се разиграва, когато новината за нападнатата Красимира и малката й дъщеря вече е по сайтовете. Тони Георгиева и синът и пътуват с автомобил. Достигат пешеходна пътека, на която пресичат роми. Един от тях спира пред колата и демонстративно отказва да се отмести. Докато шофьорът чака пресичащите да продължат пътя си, се случва необяснимото. Младият водач е нападнат, без причина. И без мотив. Просто защото пресичащия ром не харесал погледа му.

Разследващите работят и по двата случая. По непотвърдена информация има и трети случай в който нападнат мъж не е подал сигнал в полицията от срам, че е бит от цигани. Според наши източници битият е бит защото нарекал циганите цигани.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Време е да ги изчистим от лицето на земята. Досега ги защитавах , но мисля че не заслужават да живеят мръсните гниди!

24.09.2015 12:03:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.