• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Лихвите от бързи кредити се признават за разход на фирмите

Лихвите от бързи кредити се признават за разход на фирмите

/КРОСС/Приходите трябва да надвишават разходите! Това е най-важното правило за всеки мениджър, който желае фирмата му да се развива.

Всяка компания има своите месечни разноски в зависимост от сектора, в който функционира. Работодателите превеждат заплати и осигуровки, плащат за електроенергия и битови разходи, закупуват дълготрайни и краткотрайни активи, изчисляват амортизация и т.н. За да покрият текущите си задължения, не малко компании се възползват от бързи кредити. Финансовите институции, които предлагат подобни услуги, се оказват предпочитан партньор, защото с тях се работи по-бързо, по-лесно и с минимална документация.

CrediTrade е услуга, която се предлага от MicroCredit и е насочена именно към фирмите. Кандидатства се онлайн, по телефон или в офис на компанията, като всеки кандидат посочва, сумата която желае, като тя варира от 200 лв. до 3000 лв. Условията за този вид бързи кредити са наистина изгодни и заслужават вниманието на бизнесмените. CrediTrade предлага 45 дни гратисен период за първата вноска и безлихвено плащане в рамките на 30 дни. Вноските се определят индивидуално за всеки кредитополучател, но при всеки случай зависят от сумата на кредита, срокът на изплащане (от 3 до 18 месеца) и кредитната история на кредитополучателя.

Предимството на точно този вид сред останалите бързи кредити е, че лихвата по вноските му се признава за разход на компанията. Тя намира мястото си в дясната страна на баланса на фирмата или иначе казано - при пасивите. Това чисто счетоводно намалява печалбата на компанията, което води до по-ниско калкулиране на данъци пред държавата.

Когато прибягваме до онлайн кредити обаче, най-важно е да проучим условията, при които ни се отпускат финансови средства. В такива моменти е полезно да потърсим помощ от кредитен консултант, какъвто може да ви предложи всяка финансова организация. Когато обясните какво е текущото ви състояние и цели, той ще ви насочи към най-подходящата за вас услуга. А става ли дума за фирмено бързо кредитиране, може да се доверите на CrediTrade от MicroCredit.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.