• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Русия: САЩ живеят в алтернативна реалност

Русия: САЩ живеят в алтернативна реалност

/КРОСС/ Руската външнополитическа служба каза, че американското правителство "живее в алтернативна реалност" заради това, че не приема извършената от Русия анексия на Крим от Украйна преди четири години, съобщи Риа Новости.

"Стотици хиляди украинци избират руски Крим за своите почивки, развенчавайки мита за руска "окупация" и "агресия", заяви посолството на Москва във Вашингтон.

Според него Белият дом се опитва да лиши жителите на Крим от тяхното "право на самоопределение".
Изявлението беше направено, след като държавният секретар на САЩ Майк Помпео увери американските конгресмени, че Вашингтон няма да признае анексията, която той определи като "окупация".

Изказването на Помпео беше приветствано от служители в ЕС и Украйна.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Важното е, че хората населяващи Крим са доволни от присъединяването, защото това им беше желанието. Тях питайте, тяхното мнение е важно, а не на Помпео, евротравеститите, или некъв кривошиев.

28.07.2018 10:57:23

Анонимен

Кривошиев, по-добре да си беше мълчал!!!

27.07.2018 18:10:40

Анонимен

По-прост си, отколкото са ти казвали, но то е характерно за герберастко седерастки педерастки соросоидни екземпляри, като теб, лишени от способността за елементарна самостоятелна мисловна дейност и повтарящи каквото им наредят от Фашингтон и Брюксел.

27.07.2018 08:53:57

Анонимен

Да се самоопределят както искат ... тук това не го демонстрират руските служби и аз съм едно от доказателствата за лицемерната и лъжлива "политика" на Москва, която не е мръднала от блатото в което завлече половината свят, който все още се тресе и пука по шевовете! Абсолютна измсма е съвременна Русия!!!

26.07.2018 19:22:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.