• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната за утре, 20 септември

Предстоящи събития в страната за утре, 20 септември

***
Созопол /КРОСС/ Министърът на културата доц. д-р Мартин Иванов ще бъде почетен гост на традиционната конференция на департамент "История" на Нов български университета под наслов "Историята като наука, образование и професия", която
ще се проведе от 20 до 22 септември в Творческата база на университета в град Созопол. Тема на конференцията тази година ще бъде "Историята и нейните интерпретации"

***
Тополовргад /КРОСС/ От 10.00 Зам.-министърът на околната среда и води Владимир Дончев ще присъства на официалното откриване на Фестивалът на традиционните местни продукти и царския орел в градския парк на Тополовград.

***
Смолян /КРОСС/ От 10 .00 часа започва автомобилното шоу Smolyan Race 2014. Състезанието се провежда под патронажа на кмета Николай Мелемов.

***
София /КРОСС/ От 11. 00 часа в зала „Големи котки, аквариум и терариум" на Зоопарка в София ще гостува изложбата „Натура 2000 - най-доброто от природата на България и Европа" гостува на Зоопарк София.

***
София /КРОСС/ От 11.00 до 12.00 часа в ще се проведе Фестивала за изкуство в публично пространство „Западен парк". От 16.00 часа пък ще започне шоу-спектакълът „Талантче-Софиянче"

***
Варна /КРОСС/ От 12.00 часа на площада пред Катедралатаще започне тържествената церемония по откриването на оф-роуд маратона Balkan Breslau Rallye 2014.

***
Казанлък /КРОСС/ От 12.30 часа официално ще бъде открит обновеният парк „Розариум.

***
Стара Загора /КРОСС/ От 19.00 до 20.30 часа на Античния форум ще се проведе историческа възтановка на тема "ТЕРВЕЛ В ОБЛАСТТА ЗАГОРА", която част от VІІ-ми ежегоден младежки фестивал на изкуствата "РАЗЛИЧНИЯТ ПОГЛЕД" и е съвместна продукция на Регионален исторически музей - Стара Загора, „Сдружение за съвременно изкуство и култура - Различният поглед" и Прабългарска школа за оцеляване „Бага-Тур".
Идеята е да се популяризират исторически факти от българската история.

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова, заедно с кандидатите за народни представители Снежана Дукова, Ирена Коцева и Васил Михов, ще представи предизборна платформа на ПП ГЕРБ в сектор „Образование" в хотел „Арена ди Сердика".

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатът за народен представител Евгения Алексиева ще открият фолклорен концерт в Казичане.

***
Стара Загора /КРОСС/ В 10.00 часа заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще разгледа Централен общински пазар в Стара Загора, ул. „Пазарска" № 4. Пазарът е построен по европейската програма JESSICA и е на стойност 2,8 млн. лв.

***
Бургас /КРОСС/ От 10.00 часа, веднага след официалното откриване на волейболния турнир в спортна зала „Нефохимик" в комплекс „Лазур", водачът на листата на Коалиция „БСП лява България" Петър Кънев, който е и първи вицепрезидент на Българска федерацията по волейбол, ще даде брифинг по въпроси, свързани със спорта.

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.30 до 13.00 часа кандидат-депутатите от коалиция „БСП-Лява България"в Пловдив ще продължат разговорите с граждани във фронт офиса на партията, разположен на Главната улица в града. Инж. Калин Милчев, народен представител в 42 Народно събрание, инж. Атанас Петков и адвокатът Георги Атанасов ще подкрепят с аргументи и факти платформата на коалицията за справедлива социална държава. От 17.30 до 20.30 часа проф. Красимир Мурджев - хирург, Павел Иванов - PR комуникации, Гинка Атанасова - социален работник, ще убеждават хората с конкретни примери от практиката си, че само лява България може да е социално справедлива.

***
София /КРОСС/ В 11.00 часа кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ Павлин Грозданов и Диян Асенов ще присъстват на предизборно мероприятие в село Мировяне.

***
София /КРОСС/ От 11.00 до 13.00 часа водачът на листата на Коалиция „БСП - Лява България" 23 МИР Жельо Бойчев и други кандидати за народни представители ще проведат разговор с избиратели на площада в село Казичeне, район Панчарево.
От 10.00 в район Надежда и район Връбница (село Мрамор) ще бъде открита шатра за раздаване на артикули и агитационни материали, с участието на кандидати на Коалиция „БСП - Лява България" от 25 МИР. Агитация с брандирани автомобили с аудио уредби
От 16.00 часа в район „Кремиковци" пред читалището в кв. „Враждебна" с избиратели ще се срещнат Георги Свиленски, Цецка Кочкова, Ивайло Алексиев, Радослав Каратанчев и др. От 16.00 ч. в район „Слатина", в парк „Гео Милев" ще се проведе среща с избиратели и обход, в която ще вземат участие Костадин Ганев, Пламен Лазаров и др.

***
Стара Загора /КРОСС/ В 11.00 часа председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще присъства на откриването на детска градина „Камбанка", на ул. „Г.С. Раковски" 74, в централната градска част до сградата на Областната дирекция на МВР.
От 11.30 часа председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще открие информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова на бул. „Митрополит Методий Кусев" 5.

***
Бургас /КРОСС/ От 13.00 часа, лидерът на партия „ Нова алтернатива" Николай Цонев ще се срещне с членове и симпатизанти на партията. Срещата ще се състои в центъра на града, пред хотел „България". Там ще бъдат представени водачът на листата за 2 МИР-Стоян Атанасов, както и останалите кандидати за народни представители.

***
София /КРОСС/ В 13.30 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23 МИР Емануела Спасова, Роман Ангелов и Данаил Кирилов ще присъстват на кулинарен фест, организиран от женската организация на ГЕРБ, който ще се проведе в „Банска градина" в столичния квартал „Лозенец".

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа лидерът на АБВ Георги Първанов ще вземе участие в официалното представяне на листата на Коалиция АБВ за 24 МИР - София град. Събитието ще се проведе в Пресцентъра НДК.

***
София /КРОСС/ В 17.30 часа лидерът на АБВ Георги Първанов ще посети фолклорен концерт организиран от представители на листата на АБВ за 24 МИР - София град. Събитието ще се проведе в парк „Гео Милев". По време на концерта ще се състои конкурс за най-добър народен тац.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.