• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за днес, 21 септември

Предстоящи събития в страната за днес, 21 септември

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа инициативен комитет с участието на Дружеството за ООН в България и Съюза на ветераните от войните на България, съвместно с обществени патриотични и младежки организации, организира честването на Международния ден на мира при паметника на Незнайния воин.

***
София /КРОСС/ В столичния „Западен парк" ще се проведе втория ден на Фестивала за изкуство в публично пространство „Западен парк".

***
София /КРОСС/ Бойков Петев и кандидатите за народни представители на коалиция „БСП Лява България" от 23 МИР ще се включат в традиционния събор на село Казичeне. Там ще проведат разговори с обществеността.

***
Варна /КРОСС/ От 10.00 часа водачът на листата на АБВ във Варна Ивайло Калфин ще се срещне с представители на арменската общност. Срещата ще се състои в Арменската църква.

***
Тетевен /КРОСС/ В 10.00 часа председателят на НС на БСП Михаил Миков ще посети панаира в град Тетевен.

***
Варна /КРОСС/ В 10.00 часа от паркинга пред хотел „Димят"ще започне обиколка на Варна на водачът на листата на ПП „Движение 21" в 3 МИР Татяна Дончева.

***
Силистра/Тутракан /КРОСС/ От 11.00 до 16.00 часа Ивайло Калфин ще се срешне с избирателив Силистра и Тутракан.

***
Нова Загора /КРОСС/ В 11.00 часа лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще присъстват на откриване на инсталация за био-газ във фирма „Градус 2" в град Нова Загора, индустриална зона. Те ще бъдат придружени от водача на листата и Областен координатор на ГЕРБ - Сливен Десислава Танева и кандидати за народни представители от региона.

***
Садово /КРОСС/ От 11.00 часа на стадиона в град Садово ще започне благотворителен футболен турнир, организиран от представители на „БСП Лява България" от Пловдив. Турнирът се организира по идея на Атанас Телчаров, председател на Младежкото обединение на БСП и кандидат за народен представител. Събраните средства ще бъдат дарени на сдружение, подпомагащо болните от болестта.

***
Пловдив /КРОСС/ В 11.00 часа Първанов и представители на Коалиция АБВ ще проведат среща със студенти в Пловдив. Събитието ще се проведе в зала 2 на Колежa по икономика и администрация на адрес бул. „Кукленско шосе" N13.

***
Луковит /КРОСС/ В 11.15 часа председателят на НС на БСП Михаил Миков ще се срещне с представители на бизнеса и директори на училища в клуба на БСП в град Луковит. В 12.00 часа Михаил Миков. ще се срещне с граждани на панаира в Луковит.

***
Ветрино /КРОСС/ В 12.00 часа в Културно-информационния център на общината водачът на листата на ПП ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Варна ще очертаят визията на партията за стабилизирането на страната пред жители на Ветрино.

***
Стряма /КРОСС/ В 12.10 часа председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще присъства на откриването на новоизградена църква в село Стряма, Община Раковски. За изграждането на храма „Св. София" ПП ГЕРБ е дарила от партийната субсидия 600 хил. лева. Църквата се намира на ул. „Йордан Йовков" (на гърба на училището).

***
Ловеч /КРОСС/ В 13.15 часа председателят на НС на БСП Михаил Миков ще се срещне с младежи- самодейци в ресторант „Понте". В 14.00 часа Михаил Миков ще присъства на фолклорен фестивал „Ловеч пее" на площад „Тодор Кирков".

***
Вълчи дол /КРОСС/ От 13.30 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова ще се срещне с жителите на Вълчи дол в читалището в центъра на града.

***
Стралджа /КРОСС/ В 14.00 часа заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще разговаря с граждани пред хотел „Хемус" в града, намиращ се на адрес ул. „Хемус" №4.

***
Карлово /КРОСС/ В 14.30 часа Георги Първанов и представители на Коалиция АБВ ще проведат среща с членове и симпатизанти от град Карлово и град Сопот. Събитието ще се проведе в зала „Васил Караиванов" в сградата на община Карлово.

***
Суворово /КРОСС/ В 15.00 часа 30 водачът на листата на ПП ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова ще се срещне с жителите на Суворово в читалището на пл. „Независимост".

***
Каварна /КРОСС/ В 15.00 часа в ресторант „Сезони" в Морската градина водачът на листата на ПП „Движение 21" в 3 МИР Татяна Дончева ще се срещне с представители на малкия и среден бизнес в града, офицерите от запаса, симпатизанти от град Каварна и активисти на ПП "Движение 21".

***
Елхово /КРОСС/ В 15.20 часа заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на града пред църква „Св. Димитър" на ул. „Търговска". В 15.45 часа ще посети зоната за спорт и отдих на река Тунджа в Елхово.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 16.00 часа представители на Реформаторският блок ще дадат пресконференция на тема "Културното наследство и инвестиционната политика в регион Велико Търново" в регионални пресклуб на БТА в града.

***
Вълчи дол /КРОСС/ От 17.00 в читалището на град Вълчи дол Ивайло Калфин, доц. Георги Кючуков и Иво Сеферов ще се срещне с избирателите в общината. Ще се състои и учредяване на общинска структура на АБВ.

***
Първомай /КРОСС/ В 17.30 часа Георги Първанов и представители на Коалиция АБВ ще проведат среща с членове и симпатизанти в град Първомай. Събитието ще се проведе на площад „Св. Св. Кирил и Mетодий". То ще бъдe последвано от концерт с участието на Tони Димитрова.

***
Добрич /КРОСС/ В 18.00 градина водачът на листата на ПП „Движение 21" в 3 МИР Татяна Дончева ще се срещне със симпатизанти и граждани на града.

***
Сливен /КРОСС/ В 19.00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Сливен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.