• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната за утре, 29 август

Предстоящи събития в страната за утре, 29 август

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в заседателната зала на Министерството на правосъдието заместник-министър председателят и министър на правосъдието Христо Иванов свиква Национално съвещание с ръководството на местата за лишаване от свобода и с началниците на затвори.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в зала 3, в сградата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията в служебното правителство Николина Ангелкова ще представи екшън план с конкретни мерки , заложени в работата на министерството.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в залата на Секция „Сигнализация и телекомуникации", ул. „Белоградчик" № 5 ще се проведе пресконференция по повод приключване на проект „Повишаване безопасността при работа в ДП НКЖИ", финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2007-2013.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в зала „Сити" на хотел „Бест Уестърн Сити Плюс" Българска агенция по безопасност на храните организира заключтелна пресконференция във връзка с отчитането на извършените дейности по проект "Обучения за повишаване на знанията, уменията и компетентността на ръководните и експертните кадри на БАБХ, с цел осигуряване на ефективно функционираща система за управление на качеството в лабораториите по дейности, свързани с официалния контрол".

***
София /КРОСС/ От 11 часа в пресклуба на БТА в София Инициатива „Граждани за София", Инициатива „Граждани за устойчиво развитие" и други граждански организации и сдружения ще дадат пресконференция на тема: Как мечтата на София да бъде Европейска столица на културата през 2019 г. потъна в блатото на Ларгото. Унищожаването и заличаването на антична Сердика са плод на организирана престъпна дейност.

***
Варна /КРОСС/ От 9.30 часа в „Гранд хотел Варна" часа заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов официално ще даде началото на седмия редовен летен университет на Младежката структура на ПП ГЕРБ.

***
Бургас /КРОСС/ От 10.00 часа, в централата на БСП - Бургас на ул. "Фердинандова" 60, ще се състои пресконференция с участието на народните представители в 42 - рото Народно събрание Атанас Зафиров и Пенко Атанасов и областното и общинско ръководство на БСП - Бургас.

***
Елхово /КРОСС/ От 13.30 часа в района на ГКПП-Лесово вътрешният министър Йордан Бакалов ще даде брифинг след като се запознае с техническата обезпеченост и мерките за граничен контрол.

***
Ловеч /КРОСС/ От 11,00ч в Дом "Преслав", зала 109 Областното ръководство на ПП "АБВ" организира среща за представяне на листата от кандидати за народни представители от коалицията.

***
Пазарджик /КРОСС/ От 10 часа в пресклуба на БТА в Пазарджик Сдружение "Заедно в Европа" ще представи резултатите от проект " „Консултативен център за психо-социална превенция и укрепване на психичното здраве на деца в риск".

***
Плевен /КРОСС/ От 10.30 часа в пресклуба на БТА в Плевен председателят на общинския съвет в Плевен Дарин Ангелов ще даде пресконференция.

***
Плевен /КРОСС/ От 11.30 часа в пресклуба на БТА в Плевен ще се проведе пресконференция на председателя на РИК Кръстьо Крачунов.

***
Смолян /КРОСС/ От 10.30 часа в хотел "Кипарис" Валентин Черпоков, представител на „България без цензура" ще даде пресконференция.

***
Созопол /КРОСС/ От 11.00 часа в пресцентъра на Аполония ще се проведе пресконференция по случай откриването на юбилейното 30-то издание на фестивала на изкуствата.

***
Бургас /КРОСС/ От 10.00 часа в централата на БСП - Бургас ще се състои пресконференция с участието на народните представители в 42 - рото Народно събрание Атанас Зафиров и Пенко Атанасов и областното и общинско ръководство на БСП - Бургас.

***
Бургас /КРОСС/ От 14.00 часа в конферентна зала на Община Бургас се организира пресконференция за концерта SUMMER JAM.

***
Русе /КРОСС/ От 11.00 часа в конферентната зала на хотел „Вега" ще се проведе пресконференция на Центъра за демографска политика.

***
Шумен /КРОСС/ От 11 часа в пресклуба на БТА в Шумен Факултет "Артилерия, ПВО и КИС" на НВУ "Васил Левски" ще представи кандидатстудентска кампания 2014-2015 г. и специалностите в шуменския факултет "Артилерия, ПВО и КИС" на Националния военен университет "Васил Левски".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.