• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Предстоящи събития в страната за утре, 11 юли

Предстоящи събития в страната за утре, 11 юли

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа ще започне пленарното заседание на Народното събрание.

***
София /КРОСС/ От 10:30 часа в Музея на съобщенията на ул. „Гурко"-6, ще бъде валидирана пощенска марка, посветена на Петър Дънов.

***
София /КРОСС/ От 12:00 часа, в Конферентната зала на ЦУ на БАБХ, бул. Пенчо Славейков 15 А, гр. София, в присъствието на Даниела Бобева, вицепремиер на Република България и проф. Пламен Моллов, изпълнителен директор на БАБХ, ще се проведе тестова демонстрация на пет административни електронни услуги.

***
София /КРОСС/ От 10:00 часа, в залата на Трета градска болница на адрес ул. Коньовица 65, проф. Владимир Пилософ, председател на работната група към министъра на здравеопазването, ще даде пресконференция на тема: „Проекта на Правилник на ЦФЛД".

***
София /КРОСС/ От 11:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция за обявяване на създаването на Обединение на русофилите в БСП.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11:00 часа в Пресклуба на БТА ще се състои представяне на постигнатите резултати по проект "Подобряване прилагането на принципите на добро управление в Община Велико Търново".

***
Плевен /КРОСС/ От 10:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Реформаторския блок - Найден Зеленогорски.

***
Плевен /КРОСС/ От 11:00 часа в Пресклуба на БТА ще се състои представяне на 20-ти поход "ПО СТЪПКИТЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - Плевен-Карлово.

***
Видин /КРОСС/ От 10:30 до 11:45 часа в заседателната зала на общинска администрация-Бойница екипът на Областен информационен център-Видин (ОИЦ-Видин) организира първата от цикъл срещи в общините от региона за представяне на добри практики, финансирани от СКФ.

***
Бургас /КРОСС/ От 08:10 часа на пристанище „Бургас", министърът на отбраната Ангел Найденов ще присъства на ВИП-деня на националното военноморско учение „Бриз 2014".

***
Благоевград /КРОСС/ От 11:00 часа в Конферентната зала на Областна администрация Благоевград ще се проведе пресконференция за представяне на работата на Оперативното бюро за провеждане на ХІV събор на народното творчество „Пирин пее". Той ще се проведе на 2 и 3 август 2014 г. в м. „Предел". Традиционно, съборът се посвещава на Илинденско-Преображенското и Кресненско-Разложкото въстания.

***
Созопол /КРОСС/ От 10:30 часа министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева ще инспектира плаж „Созопол-централен".

***
Пловдив /КРОСС/ От 11:00 часа в 106 зала на Пловдивския окръжен съд ще се разгледа искането на Окръжна прокуратура - Пловдив за отстраняване от длъжност по реда на чл. 69 от НПК на Райна П., кмет на район „Централен". Срещу нея са повдигнати обвинения за длъжностно престъпление, извършено във връзка с доставката на хранителни продукти в детските градини на територията на район Централен в Община - Пловдив.

***
Пловдив /КРОСС/ От 11:00 часа в 1 зала на Апелативен съд ще се проведе пресконференция на новия председател на Апелативен съд Пловдив Магдалина Иванова.

***
Пловдив /КРОСС/ От 14:30 часа в офиса на "България без цензура" в град Пловдив на ул. "Цар Иван Асен" № 2, лидерът на партията Николай Бареков, зам.-председателят Рада Коджабашева, областният председател Мартин Иванов и зам.- областният председател Дяко Дяков ще дадат пресконференция, на която ще предоставят информация и ще разкрият скандални факти за задържаната кметица на район "Централен" Райна Петрова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.