• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната за днес, 7 декември

Предстоящи събития в страната за днес, 7 декември

***
София /КРОСС/ От 17:00 часа в Аулата на Нов български университет ще се проведе Коледен концерт на рядко изпълнявани майсторски творби за орган и ансамбли на Йохан Себастиян Бах и Ференц Лист.

***
София /КРОСС/ От 19:30 часа, в Derida Dance Center (Бул. Сливница 245), екипът на COLAPS ще представи проекта Medeamaterial.

***
София /КРОСС/ От 20:00 часа в зала 1 на НДК ще се проведе финалът на музикалното състезание „Зелената песен на България".

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10:00 часа пространството пред кабинета на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов ще се превърне в детска коледна работилница.

***
Велико Търново /КРОСС/ Ще се проведе семинар за жени на тема: „Предизвикателства и либерални решения".

***
Видин /КРОСС/ От 17:30 часа в Историческия музей „Кръстата казарма" / ул. Княз Борис 32, ще бъде представена изложбата: Изложбата "Родени свободни", посветена на будителския дух от българските печатни издания през Възраждането и на българо-румънското приятелство. Почетен гост на откриването ще бъде Михаил Миков, председател на НС, директори на Балкански телеграфни агенции.

***
Монтана /КРОСС/ От 18:00 часа на бул. „Трети март" № 84, ет. 1, с водосвет, ще бъде открит офис на ПП БАСТА. На събитието ще присъстват членовете на Съвета на ветераните на партията Мирослав Найденов, Емил Димитров, Недялко Недялков, Павел Димитров, Костадин Хаджигаев, Иван Петров и Едуард Арсенян, както и членове на Управителния съвет и останалите ръководни органи на БАСТА.

***
Бургас /КРОСС/ От 19:00 часа в културния дом на НХК ще се състои церемония по награждаване на отличените проекти „Архимория 2013".

***
Пампорово /КРОСС/ Ще бъде открит официално ски-сезонът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.