• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната за утре, 9 януари

Предстоящи събития в страната за утре, 9 януари

***
София /КРОСС/ В 9.00 часа пред сградата на ВСС ще се проведе протест на граждани, обединени в Национална Гражданска Инициатива против корупцията.

***
София /КРОСС/ От 9.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет на ул. „Екзарх Йосиф" № 12 ще се проведе заседание на съвета.

***
София /КРОСС/ В 10.00 часа в зала „Сердика" на хотел „Шератон" Агенция „Митници" организира заключителна конференция по проект „Подобряване на административното обслужване на митническата администрация чрез изграждане на механизми за електронно управление и непрекъснат мониторинг на административното производство".

***
София /КРОСС/ От 10.30 часа в сградата на Българска фондова борса на ул. „Три уши" № 6, ет.5 ще бъдат връчени награди за инвестиционни посредници, постигнали най-високи резултати през 2013 г.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в сградата на Министерството на икономиката и енергетиката на ул. „Славянска" 8 ще се проведе пресконференция на министър Стойнев.

***
София /КРОСС/ В 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Национален алианс на хората с редки болести и Фондация „Нашите недоносени деца".

***
София /КРОСС/ В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на свещеници от Неврокопската епархия.

***
София /КРОСС/ В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Софийска стокова борса.

***
Благоевград /КРОСС/ В 14.00 часа в Община Благоевград специална комисия ще прочете писмата от коледната кутия на общината.

***
Велико Търново /КРОСС/ В 14.30 часа в пресклуба на БТА във Велико Търново ще се проведе пресконференция на евродепутата от БСП Илияна Йотова.

***
Долна Оряховица /КРОСС/ От 10.00 часа ще бъде направена първата копка за изграждане на канализацията на осем улици в Долна Оряховица.

***
Ихтиман /КРОСС/ В 11.00 часа в заседателната зала на Община Ихтиман ще се проведе пресконференция за представяне на резултатите от изпълнението на проекта „Предприемане на превантивни мерки за предотвратяване на наводнения чрез рехабилитация на охранителен канал", финансиран от Оперативна програма „Регионално развитие".

***
Казанлък /КРОСС/ От 11.00 часа започват тържествата пред Паметника на победата край с. Шейново по повод 136 години от последната голяма битка, състояла се на това място, в хода на Освободителната война.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.