• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития в страната за утре, 10 януари

Предстоящи събития в страната за утре, 10 януари

***
София /КРОСС/ От 9.00 часа граждани, обединени в Национална Гражданска Инициатива против корупцията, за честно правосъдие и правова държава ще протестират пред сградата на БНТ. От 11.00 часа те ще проведат протест пред Министерство на правосъдието на тема: „Против безумията в проекта за нов наказателен кодекс".

***
София /КРОСС/ В 10.00 часа пред Народното събрание ще се проведе протест с искане за оставка на правителството.

***
София /КРОСС/ В 11.00 часа в заседателната зала на Министерството на правосъдието ще се проведе пресконференция на министър Зинаида Златанова и заместник-министрите Сабрие Сапунджиева и Илия Ангелов.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Зала „Десислава" на Гранд хотел „България" на бул. „Цар Освободител" № 4 ще се проведе кръгла маса на тема „Необходимата реформа в правосъдието", организирана от Гражданския съвет на Реформаторския блок.

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа партия „Атака" организира митинг пред Американското посолство в памет на жертвите от американските бомбардировки над София на 10 януари 1944 г.

***
София /КРОСС/ От 19.30 часа в Галерия „АртАлея" на ул. „Уилям Гладстон" 51А ще бъде открита изложба „Светлина и време. Еко предметност в дизайна" на студенти и преподаватели от департамент „Дизайн" на Нов български университет.

***
Враца /КРОСС/ От 9.00 часа в Областна администрация - Враца, Заседателна зала, ет.6 на бул. „Демокрация"1, ще бъде проведен обучителен семинар на тема „Прозрачност и контрол при обществените поръчки".

***
Горна Оряховица /КРОСС/ В 13.30 часа в малката зала на Народно читалище „Градина-Върбица -1894" в с. Върбица ще се проведе седянка на тема „Зимни приказки и обичаи в съвременния живот на българина".

***
Гоце Делчев /КРОСС/ От 14.00 до 16.00 часа тютюнопроизводители от Гоце Делчев и региона планират да блокират пътя за Драма в района на село Господинци.

***
Казанлък /КРОСС/ От 17.00 часа в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра" 4 ще се състои церемония по награждаването на Спортист на годината на Казанлък за 2013-а.

***
Пазарджик /КРОСС/ От 15.30 часа Евродепутатът Илияна Йотова ще проведе приемен ден в Пазарджик.

***
Перник /КРОСС/ Около 11.30 часа екип на БЧК ще предостави на близо 300 бежанци от Центъра за временно настаняване на ДАБ в с. Ковачевци, област Перник, семейни хранителни пакети, почистващи, санитарни и хигиенни материали, бебешки и детски памперси, адаптирано мляко и храни.

***
Смолян /КРОСС/ От 11.00 часа пред катедралния храм „Свети Висарион Смоленски" ще се проведе церемония по изпращане на военнослужещи на мисия в Афганистан.

***
Стара Загора /КРОСС/ Посланикът на Франция у нас Ксавие Лапер дьо Кабан ще е на двудневно посещение в Стара Загора.

***
/КРОСС/ Министърът на външните работи Кристиан Вигенин ще бъде на работно посещение в Скопие.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.