• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за утре, 21 август

 Предстоящи събития в страната за утре, 21 август

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова ще награди пожарникари, участвали в спасителната операция на АМ „Хемус". Събитието ще се състои в централното фоайе в сградата на МВР.

***
София /КРОСС/ От 16.00 ще бъде открит фермерски пазар в столицата на пазара на „Младост"1

***
София /КРОСС/Китайският главен прокурор пристига на двудневно официално посещение в България. В програмата на делегацията са предвидени срещи с вицепрезидента на Република България Маргарита Попова, с вицепремиерите Меглена Кунева и Румяна Бъчварова и със зам.-председателя на ВКС Красимир Влахов.

***
Айтос /КРОСС/ От 15.00 часа министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще присъства на официалното откриване на канализационна система и модулно пречиствателно съоръжение за отпадъчни води в село Пирне, Община Айтос.

***
Добрич./к.к. Албена /КРОСС/ Най-честите причини за авиационни произшествия ще бъдат дискутирани на форум. Лекцията ще бъде представена от директора на „Звеното за разследване на произшествия във въздушния, водния и железопътния транспорт" към МТИТС Христо Христов.

***
Лом /КРОСС/ От 19.00 часа по повод 121-годишнината на Ломско пиво ще се проведе празник. Събитието ще се състои на площад "Свобода" в гр. Лом.

***
Бургас /КРОСС/ Спектакъл "Караоке вечер под звездите" ще се проведе на остров „Св. Анастасия".

***
Смолян /КРОСС/ От 10.30 до 12.30 ч., със съдействието на община Смолян, Комисия за регулиране на съобщенията (КРС) открива мобилна приемна в сградата на общината. От 12:30 ч. председателят на КРС д-р Веселин Божков ще даде пресконференция в сградата на община Смолян.

***
Шипка /КРОСС/Започват националните чествания на Шипченската епопея. Честванията се провеждат под патронажа на президента на Република България Росен Плевнелиев. Във връзка с честванията национално дружество „Традиция" ще представи „Изложение на открито" в подножието на Паметника на Свободата на връх Шипка.

***
Кюстендил /КРОСС/ От 11.00 часа ПП АБВ ще даде пресконференция в град Кюстендил. Събитието ще се проведе в читалище „Братство 1869", ул. "Отец Паисий" 11, ет. 2

***
Плевен /КРОСС/ От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на кмета на града проф. Димитър Стойков.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10.00 часа ще заседава Апелативният съд във Велико Търново ще заседава по жалбата на Филип Михайлов, обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост при гонката край Лесидрен.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 12.00 до 14.00 часа на Самоводска чаршия ще се проведе Лятно училище по занаяти - бижутерийница и бродиране.

***
Лясковец /КРОСС/ На къмпинг "Капиновски манастир" ще бъде открит Национален мото събор Велико Търново.

***
Благоевград /КРОСС/ От 10.30ч. в читалнята на Детския отдел на Регионална библиотека „Димитър Талев" ще се проведе Детско утро под надслов „Небивалици" по случай 105 години от рождението (3 август 1910 години) и 20 години от смъртта (18 август 1995 г.) на Доналд Бисет.

***
Асеновград /КРОСС/ Стартът на маратона ''Персенк Ултра'' ще бъде даден в полунощ на 21 срещу 22 август 2015 г. на площад „Акад. Николай Хайтов" в Асеновград .

***
Сливен /КРОСС/ От 12.00ч. ще бъде открита изложба "Японска гравюра XVII - XIX век". Събитието ще се състои в къща "Добрович", бул. "Цар Освободител" 13.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.