• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития в страната за днес, 18 април

Предстоящи събития в страната за днес, 18 април

***
София /КРОСС/ От 9.30 часа в Хотел Експо Център, София, зала „Панорама" ще се проведе Форум Хармония с децата - Творци на хуманна педагогика.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в сградата на Художествената гимназия в София /бул. „Васил Левски" 62/ ще се проведе Ден на отворените врати, под надслов „Свободата в цветове и форми".

***
София /КРОСС/ От 10.30 часа в зала №6 на НДК ще проведе Учредителна градска конференция на ПП АБВ за град София.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в пресклуба на БТА Национално пациентско обединение „Конфедерация Защита на Здравето" ще проведе пресконференция на тема „Партньорство за здраве"-лекарствена политика, качество и реформи в здравеопазването.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в хотелски комплекс „България", зала "Десислава" ще се проведе Третия конгрес на ПП Българска нова демокрация.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа при Борисовата градина ще се проведе кампанията „Традиция в града" 2015 година , която e инициатива на Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите-7 (А.Р.И.З.-7).

***
София /КРОСС/ Институтът по информационни и комуникационни технологии на БАН (ИИКТ) организира Дни на отворени врати за демонстрация на резултати по проект AComIn "Съвременните пресмятания в полза на иновацията".

***
Сливен /КРОСС/ От 09.30 часа пред Професионалната гимназия по текстил ЖГЕРБ-Сливен ще проведе кампания по засаждане на дръвчета.

***
Банско /КРОСС/ От 13.30 часа МГЕРБ-Благоевград ще проведе семинар на тема „Европейски измерения на регионалната политика", в който ще участва областния координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и кмета на общината домакин Георги Икономов.

***
Бургас /КРОСС/ От 13.00 часа в Бургаския свободен университет, зала Изток" ще се проведе разширен Национален съвет на Движение България на гражданите.

***
Бургас /КРОСС/ От 18.00 часа пред Културният дом на нефтохимика възпитаници от местните училища ще изпълнят най-добрите песни от репертоара си.

***
Враца /КРОСС/ От 10.00 часа пред хижа „Леденика" ще се проведе традиционния общински спортно-туристически празник.

***
Варна /КРОСС/ От 18.00 часа ще се проведе първият Пролетен Зумба Фестивал в Многофункционалната зала на стадион Спартак.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10.30 часа в конферентната зала на хотел „Алегро" ще се проведе кръгла маса на тема „Наболели проблеми в здравеопазването".

***
Добрич /КРОСС/ МГЕРБ-Добрич инициира пътуваща академия в областта. От 10.00 часа младежите ще посетят Регионално - историческия музей, Дуранкулашкото езеро, Фара на Шабла, Археологическия резерват „Яйлата" и ще завърши с посещение на Историческия музей в гр.Каварна.

***
Плевен /КРОСС/ От 08.00 часа в Медицинският университет ще се проведе последният от предварителните изпити - изпитът по химия за специалност "Медицина".

***
Плевен /КРОСС/ От 8.30 ч в зала „Амброаз Паре" на Телекомуникационния ендоскопски център при МУ-Плевен ще се проведе курс по артроскопия на колянната става, който се организира под патронажа на Българската Асоциация по артроскопия и спортна травматология, чийто председател и организатор на събитието е д-р Робърт Халваджиян.

***
Плевен /КРОСС/ От 11.00 часа по инициатива на Жени ГЕРБ Плевен и по повод Световния ден за опазване на паметниците на културата и забележителните места, обявен от ЮНЕСКО се организира пролетно почистване на парка около къщата - музей „Цар Освободител Александър ІІ".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.