• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития

Предстоящи събития

***

София /КРОСС/ От 14.30 часа в зала „Музикална" на Централния военен клуб министърът на туризма Николина Ангелкова и Дарио Франческини ще открият Форум за туризъм България-Италия. Събитието ще започне в 15:00 часа.

***
София /КРОСС/ От 16.00 часа министърът на културата Вежди Рашидов и министърът на културното наследство и туризма на Италия Дарио Франческини ще подпишат меморандум за активизиране на сътрудничеството между двете страни в борбата с нелегалния трафик на културни ценности. Събитието ще се проведе в зала "Колегиум" на Министерство на културата на бул. "Ал. Стамболийски" № 17.

***
София /КРОСС/ От 9.30 часа Съюзът на юристите в България организира в сградата на ул. "Пиротска" 7 кръгла маса на тема: „Конституционният модел на Висшия съдебен съвет и предложенията за промени". Форумът ще бъде открит от председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

***
София /КРОСС/ В Нов Български университет ще се проведе 22 международна школа по когнитивна наука.

***
Варна /КРОСС/ От 9.00 часа вицепремиерът Ивайло Калфин ще участва в конференция на Европейския икономически и социален комитет и АИКБ във Варна. Събитието ще се проведе в дворец Евксиноград. Министър Калфин ще вземе участие и в срещата с журналисти, която ще се проведе от 13.30 часа.

***
Варна /КРОСС/ От 9.00 часа министърът на икономиката Божидар Лукарски ще посети град Варна, където ще участва в конференция на тема „Висококонкурентен реален сектор за устойчив икономически растеж и заетост". Събитието ще се проведе в двореца „Евксиноград". В 13.30 ч. министърът ще вземе участие в пресконференция. В 15.00 ч. той ще посети предприятие, което успешно е реализирало проект по внедряване на ново производство в полиграфичния сектор в рамките на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007-2013. Предприятието се намира на ул. „Атанас Москов" №14, Западна промишлена зона, на територията на картонажна фабрика „Чайка".

***
Варна /КРОСС/ От 12.30 часа председателят на ДСБ Радан Кънев и министър Петър Москов ще дадат пресконференция в арт салона на Радио Варна от 12.30 часа.

***
Варна /КРОСС/ От 11:00 ч. в офисът на Съюз на фелинолозите в България в гр.Варна, ул. „Иван Вазов" 36 ще бъде представена Международна лицензирана изложба на котки и информация за Конкурс „Купа на Балканите"

***
Бургас /КРОСС/ От 14.00 ч. Областният съвет на БСП - Бургас организират в сградата на Общинският съвет на БСП - Бургас на ул. „Фердинандова" № 60 пресконференция.

***
Бургас /КРОСС/ От 15.15 часа по повод предстоящите избори за общински съветници и кметове, като част от разяснителната си кампания, Централната избирателна комисия ще проведе поредица от срещи с граждани и медии в цялата страна. Срещата за област Бургас ще се състои в заседателната зала на Областна администрация - Бургас.

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.00 часа в зала 2 на Пловдивския окръжен съд ще бъде разгледано делото срещу подсъдимия Асен М.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10.00 ч. зам.-председателят на НС и депутат от РБ Иван Иванов ще поднесе венец по случай 120 години от гибелта на Стефан Стамболов и 20 години от откриването на паметника му във Велико Търново, а в 13.00ч. ще посреща граждани в приемната си на народен представител в общината на гр.Елена, зала 117. На 7юли (вторник) Иван Иванов ще участва и в програмата за честване 138-та годишнина от освобождението на Търново, която ще започне от 10.30ч. пред паметника на ген. Гурко.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11.30 ч. в Регионалния исторически музей ще се проведе кръгла маса, посветена на живота, делото и приноса на Стефан Стамболов.

***
Русе /КРОСС/ От 15.00 часа в зала „Св. Георги" на Областна администрация - Русе ще се проведе разяснителна кампания, организирана от Централната избирателна комисия по повод предстоящите избори за общински съветници и кметове.

***
Силистра /КРОСС/ От 17.00 часа ще се проведе кръгла маса на тема „Борба срещу насилието, основано на пола" . Събитието е по инициатива на ЖГЕРБ в Силистра.

***
Плевен /КРОСС/ От 18 ч. в зала „Гена Димитрова" в сградата на Регионална библиотека „Хр.Смирненски" ръководството на ДСБ - Плевен ще проведе открито събрание и среща на симпатизанти с Георг Спартански - кандидат за кмет на Плевен.

***
Казанлък /КРОСС/От 12.00 часа Кметът Галина Стоянова се срещна с участниците в пленера „Да рисуваме заедно Казанлък". Творбите на малките художници ще бъдат експонирани на пл. „Севтополис", като изложбата ще бъде открита от 12.00 часа.

***
Казанлък /КРОСС/ От 14.00 ч. на пл. „Севтополис", гр. Казанлък в парк-градина зад паметник „Тракийката" Българска федерация по петанк съвместно с Община Казанлък ще проведе демонстрация на тази традиционна френска игра. Демонстрациите ще приключат в 19:00 ч.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.