• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Предстоящи събития в страната за утре, 19 ноември

Предстоящи събития в страната за утре, 19 ноември

***
Варшава /КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев е на официално посещение в Република Полша.

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа ще започне пленарното заседание на Народното събрание.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа ще започне редовното заседание на Министерски съвет.

***
София /КРОСС/ От 13.00 часа Висшият съдебен съвет ще започне редовното си заседание.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в сградата на ДКЕВР ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад относно внесен за одобряване преработен бизнес план за развитие на дейността на „Напоителни системи " ЕАД - София за периода 2012 - 2016 г.

***
София /КРОСС/ От 09.30 часа 4 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Веселин Георгиев.

***
София /КРОСС/ От 13.00 часа 5 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Денис Ершов и Цветан Димитров.

***
София /КРОСС/ В 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА Българската асоциация на консултантите по европейски програми ще дадат пресконференция, по време на която ще пояснят най-приоритетните действия, които трябва да се предприемат, за да може европейските програми да функционират по-ефективно за бизнеса през следващите 6 години от новия програмен период.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в „Гранд Хотел София" ще се проведе пресконференция във връзка с провеждането на Първия В2В туристически форум на 26 ноември в Интер Експо Център в София под мотото: „Балканите - природа, история, култура".

***
София /КРОСС/ В 11.00 часа във фоаето на СБАЛАГ „Майчин дом" ще бъде отбелязана 111-годишнина на здравното заведение.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Бетахаус на ул. „Крум Попов", 58 Центърът за предприемачество и управленско развитие - България организира пресконференция на тема „Състояние на образованието по предприемачество и иновативни предприемачески стратегии в агросектора".

***
София /КРОСС/ В 12.00 часа в сградата на посолството на Израел посланикът Шаул Камиса Раз ще даде пресконференция във връзка с ескалацията на напрежението между Израел и Палестинската автономия и зачестилите терористични атаки от страна на палестинците, довели до невинни жертви и разпалване на религиозна омраза.

***
София /КРОСС/ От 13.00 часа в ресторант „Спортна среща" на стадион „Васил Левски", сектор В ще се състои тържество по повод награждаването на най-добрите млади футболисти от турнирите от Националната програма „Децата и футболът" за 2014г.

***
София /КРОСС/ В 15.00 часа италианският художник Албино Пити ще участва в създаването на 15-метрова картина по повод 15 -годишния юбилей на Частно СОУ по изкуства и чужди езици „АРТИС".

***
София /КРОСС/ В 16.00 часа в Конферентната зала в Ректората на СУ „Св. Климент Охридски" ще се състои Кръгла маса на тема: „Ноември 1989 г. Отражение на промените в Чехия, Словакия и България 25 години по-късно". Събитието е организирано от посолствата на Чешката и Словашката република в България съвместно със СУ „Св. Климент Охридски" и се провежда под патронажа на президента на Република България.

***
Варна /КРОСС/ В 10.30 часа председателят на ГС на БСП - Варна Борислав Гуцанов ще даде пресконференция в сградата на Градския съвет на БСП - Варна на ул. „Македония" №33.

***
Варна /КРОСС/ От 10.30 часа в Радио Варна ще се проведе пресконференция по повод приключилия наскоро ХV-ти Международен фестивал на Червенокръстките и здравни филми, възстановен успешно след повече от 20 години и предстоящото му XVI-то издание през 2015 година.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10.00 часа в Областна администрация Велико Търново ще се състои кръгла маса на тема „Безопасността на движение по пътищата: Споделена отговорност между бизнеса и институциите".

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе заключителна пресконференция по проект за повишаване на качеството на образованието, спечелен и реализиран от ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий".

***
Велико Търново /КРОСС/ В 17.00 часа в Регионалната народна библиотека „П.Р. Славейков" ще бъде представено двуезичното издание „Любов не е думата. Антология на полски поетеси и поети, дебютирали след 1989 година".

***
Видин /КРОСС/ От 10.00 часа в Община Видин ще бъдат отворени офертите по открита процедура за възлагане на обществена поръчка по ЗОП с предмет „Повишаване на квалификацията на служителите от общинска администрация Видин".

***
Шумен /КРОСС/ В 14.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА Фондация „Перпетуум-мобиле" щададе пресконференция по проект „Трансгранично стратегическо партньорство за устойчив туризъм в региона на Долни Дунав" - програма Румъния - България /2007-2013/.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.