• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната за днес, 22 април

Предстоящи събития в страната за днес, 22 април

***
София /КРОСС/ От 9 ч. ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София /КРОСС/ От 10 ч. ще се проведе заседание на Министерския съвет.

***
София /КРОСС/ От 10 ч. във фоайето ма Учебен блок 12 на ТУ - София, Кариерният център на университета организира за четвърта поредна година изложение на работодатели „Стажове".

***
София /КРОСС/ От 10 ч. в Националния пресклуб на БТА, Сдружение „Диабет, предиабет и метаболитен синдром" ще дадат пресконференция.

***
София /КРОСС/ ОТ 11 ч. в Националния пресклуб на БТА, Гражданската инициатива „Направи училище" и „Общност за демократично образование" ще дадат пресконференция относно образователните реформи.

***
София /КРОСС/ От 11 ч. в за „Алеко" на хотел „Хилтън" ще бъде представен доклад за развитието на хотелиерството в София.

***
София /КРОСС/ От 13 ч. в Националния пресклуб на БТА, Коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България", Сдружение „Да запазим Корал" и информационният сайт „Бивол" организират пресконференция на тема „Да спасим Черноморието от бетона".

***
София /КРОСС/ От 14.30 ч. в Национален пресклуб БТА, Българската генерична фармацевтична асоциация (БГФармА) ще проведат дискусия на тема „Има ли начин държавата да осигурява нужните лекарства за всички пациенти в България?"

***
София /КРОСС/ От 15 ч. в Голямата зала на БАН Такаши Коидзуми - извънреден и пълномощен посланик на Япония в Република България, ще изнесе публична лекция.

***
София /КРОСС/ От 18 ч. в Мраморно фоайе I ет. на Столична библиотека Културното представителство на ИР Иран организира събитие под надслов „Диалог между иранските и българските жени".

***
София /КРОСС/ От 18 ч. в зала 7 на НДК, по повод 95-та годишнина от рождението на Валери Петров ще се проведе литературна вечер и представяне на книгата „Стихотворения 2007-2013".

***
София /КРОСС/ От 19 ч. в „Нов театър" НДК ще бъде представена постановката „Големият Bulshit".

***
София /КРОСС/ От 19.30 ч. зала 1 на НДК ще отвори врати за първия гастрол на ансамбъла „Сопрано Турецки".

***
Асеновград /КРОСС/ От 17 ч. в зала 305 на Община Асеновград на второто публично обсъждане за мястото на новия Войнишки паметник в Асеновград, главният архитект ще представи своите проекти на присъстващите граждани.

***
Варна /КРОСС/ От 10 ч. в централата на БСП-Варна на ул. „Македония" 33 ще се проведе приемна на общинския съветник от групата на БСП Януари Вичев.

***
Варна /КРОСС/ От 11 ч., в сградата в двора на арменската църква на ул. „Хан Аспарух" 15, комитетът по организация за отбелязване 100-годишнината от арменския геноцид ще даде пресконференция.

***
Варна /КРОСС/ От 11.30 ч. общински съветници от групата на БСП и председателят на ГС на БСП Борислав Гуцанов ще видят на място на какъв етап са ремонтните дейности в Двореца на културата и спорта.

***
Варна /КРОСС/ От 13 ч. в зала 501 в УМБАЛ „Св. Марина" - Варна, младежката доброволческа организация „Делфините" ще предостави спирометър, сонди за вътрешно хранене и специални храни на стойност 9 хил. лв. за нуждите на деца с муковисцидоза.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10 ч. Великотърновски окръжен съд ще заседава по делото за въоръжения грабеж в прохода Хаинбоаз.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10.30 ч. в Регионалния пресклуб на БТА - Велико Търново ще се състои пресконференция във връзка с отбелязването на 180 години от Велчовата завера. Историкът проф. Пламен Павлов ще представи книгата на писателя Николай Иванов, посветена на темата.

***
Враца /КРОСС/ От 10.30 ч. в градинката при сувенирната палата, зам.-кметът на Враца инж. Красимира Георгиева ще открие „Панаир на образованието".

***
Пазарджик /КРОСС/ От 11 ч. в Регионална библиотека „Н. Фурнаджиев", млади автори от ЕГ„Б. Брехт" ще представят свои творби.

***
Плевен /КРОСС/ В Начално училище „Отец Паисий" в Плевен ще гостува заместник-министърът на образованието и науката Ваня Кастрева. Тя ще присъства на провеждането на открита педагогическа практика за представяне на подходи, подобряващи качеството на учителската практика.

***
Пловдив /КРОСС/ От 10 ч. в Регионалния пресклуб на БТА, градското ръководство на ПП ББЦ-Пловдив ще даде пресконференция.

***
Рила /КРОСС/ От 11 ч. в залата на община Рила, Дирекция на Природен парк „Рилски манастир" ще проведе финална пресконференция по проект „Изпълнение на дейности, включени в плана за управление на Природен парк „Рилски манастир".

***
Смолян /КРОСС/ В 10 ч. активисти на ГЕРБ ще засадят 50 дръвчета в трите квартала на Смолян, по случай Международния ден на Земята - 22 април.

***
Смолян /КРОСС/ От 11 ч. в сградата на Териториално статистическо бюро - Смолян, ще се проведе пресконференция на тема „Демографски процеси в област Смолян към 31.12.2014 година". Данните ще бъдат представени от: инж. Николай Славов - директор на ТСБ

***
Смолян /КРОСС/ Ръководителят на дипломатическата мисия на Република Казахстан в България, Н.Пр. Темиртай Избастин ще посети община Смолян.

***
Шумен /КРОСС/ От 12 ч. в двора на РС „Пожарна безопасност и защита на населението" ще се проведе областно ученическо състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.