• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Предстоящи събития в страната за утре, 9 октомври

Предстоящи събития в страната за утре, 9 октомври

***
Петрич /КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев и служебният министър-председател Георги Близнашки ще присъстват на Заупокойна служба в памет на приснопаметния цар Самуил.

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа в резиденция „Бояна" експерти от агенции на НАТО и ЕС и представители на българската индустрия ще обсъдят възможности за взаимодействие при изграждане на отбранителни способности.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

***
София /КРОСС/ Изпълнителният съвет на "Движение България на гражданите" ще представи позиция за оценка на представянето на Реформаторския блок на изборите и становище за преговорите за съставяне на бъдещо правителство пред партньорите в Реформаторския блок.

***
София /КРОСС/ От 10.00 до 11.00 часа във Venus Conference Center ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени резултатите от Проекта „Знания за предприемачество", в рамките на който бяха обучени над 140 бъдещи и новостартирали предприемачи.

***
София /КРОСС/ От 10.30 часа в Комплекс на БАН на ул. Акад. Георги Бончев", бл. 4, Институтът по механика при БАН организира Ден на отворените врати в рамките на който ще се демонстрира изследователска апаратура.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа в сградата на Министерството на регионалното развитие ще се проведе заседание на Обществения съвет към заместник-министър-председателя по икономическа политика, министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране Екатерина Захариева.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа в залата на 4-ти етаж в Министерство на здравеопазването министърът на здравеопазването д-р Мирослав Ненков ще даде пресконференция на тема „Ваксини".

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа на бул. „Никола Вапцаров" 55, ЕКСПО 2000, ет. 1, източно крило, ще се състои Седемнадесета среща - дискусия по проекта „Сила за здраве" на тема „Хепатит С - скритата епидемия".

***
София /КРОСС/ В МБАЛ „Токуда Болница София", уролозите на японската болница ще проведат безплатни урологични консултации.

***
Бургас /КРОСС/ От 11.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция във връзка с Международна ветроходна регата „Black Sea Blue Cup".

***
Бургас /КРОСС/ От 12.00 часа в Дома на техниката, бул. "Цар Петър" № 17 ще се проведе брифинг на тема "Етикетиране на храните-най-актуалното за производителите и по-добра информираност на потребителите ".

***
Бургас /КРОСС/ На ул. „Александровска" ще бъде представена изложба от фото пана с исторически факти от управлението на великия български владетел Самуил.

***
Велико Търново /КРОСС/ ОТ 11.00 часа в в Голяма зала на Община Велико Търново, тържествено ще се отбележи 105-та годишнина от смъртта и 190-та годишнина от рождението на д-р Васил Берон.

***
Видин /КРОСС/ От 10.00 до 16.00 часа в Медиен център, ет.1 ще се проведе информационно събитие „Да запазим костите си здрави!", ще се проведат информационни беседи за профилактика на остеопорозата при жени и мъже, тестове, определяне на индекса на телесна маса, съдържанието на калций в диетата, оценка на двигателната активност и др.

***
Кюстендил /КРОСС/ От 10.00 до 16.00 часа в Обреден дом-Кюстендил ще се проведат информационни беседи за профилактика на остеопорозата при жени и мъже, тестове, определяне на индекса на телесна маса, съдържанието на калций в диетата, оценка на двигателната активност и др.

***
Пловдив /КРОСС/ От 11.30 часа в зала „Пловдив" на хотел „Империал" ще се проведе пресконференция по повод откриването на ХІ-ата Национална конференция по клинична хематология, която се организира до 11 октомври 2014 г.

***
Пловдив /КРОСС/ От 19:00 часа в Дом на културата „Борис Христов", маестро Милчо Левиев ще открие тазгодишното издание на фестивала „Пловдивски джаз вечери".

***
Слънчев бряг /КРОСС/ От 09.30 часа в конферентната зала на хотел „Иберостар" ще бъде открита 7-та национална пътна конференция.

***
Златни пясъци /КРОСС/ От 13.00 часа Голяма зала на хотел Адмирал ще се проведе пресконференция по повод на петата научна конференция МОРЕ 2014, която създава стратегии за лечение на рака на яйчниците.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.