• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната за утре, 28 януари

Предстоящи събития в страната за утре, 28 януари

***
София /КРОСС/ Съветът на президентите ще заседава за трета поредна година по инициатива на държавния глава Росен Плевнелиев.

***
София /КРОСС/От 14.00 часа вицепремиерът Меглена Кунева ще даде брифинг във връзка с доклада на EK по Механизма за сътрудничество и проверка в Гранитна зала на Министерския съвет.

***
София /КРОСС/ От 11.50 часа министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и посланикът на Република Австрия в България Н.пр. Роланд Хаузер ще дадат съвместен брифинг за успешното изпълнение на договори за продажба на предписани емисионни единици. Събитието ще се състои във във Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков".

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа ще се проведе редовно заседание на Министерски съвет.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа във фоайето на Народното събрание ще бъде даден официален старт на отбелязването на Европейската седмица за предпазване от рак на маточната шийка.

***
София /КРОСС/ От 10.30 часа 11 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Волен Сидеров.

***
София /КРОСС/ От 15.00 часа 28 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Александър Г. и Радослав К., обвинени в убийство.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в „Дома на Европа" ще се проведе кръгла маса на тема „Европейски път за „БДЖ Пътнически превози": отвъд злободневните проблеми".

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в сградата на ДКЕВР ще се проведе открито заседание за одобряване на бизнес план на "Неохим" АД за периода 2015-2019 г.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа Комисията за защита на личните данни представи резюме на Годишния отчет за своята дейност за 2014 година на пресконференция в заседателната си зала.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в заседателната зала на Областна администрация на Софийска област ще се проведе заключителна пресконференция във връзка с приключването на дейностите по проект, „Компетентно и ефективно управление на човешките ресурси в Областна администрация на Софийска област", по Оперативна програма „Административен капацитет".

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в логистичната база на Българска хранителна банка (Булгарплод - Слатина) ще бъде даден старта на пилотната програма за подпомагане с храни на пострадалите от наводненията в община Мизия през изминалата година.

***
София /КРОСС/ От 11.50 часа във Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков" в София ще се проведе брифинг на министъра на околната среда и водите Ивелина Василева и посланика на Република Австрия в България Н.пр. Роланд Хаузер.

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа Националното сдружение на млеко- и месопроизводителите ще даде пресконференция на тема: „Драстичният спад на изкупните цени на млякото и вносът на имитиращи млечни продукти, които не се контролират" в пресклуба на БТА.

***
София /КРОСС/ От 12.30 часа в Музей за история на София ще се проведе пресконференция по повод най-новия експонат на музея мраморен релеф на бог Митра.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа в Дом на учения ще се проведе пресконференция на тема: „Безопасни асансьори?! Мисията е възможна!", организирана от Фондация „Асансьорна безопасност" и Националното сдружение на производителите и вносителите, инсталиращи асансьори (НСПВИА).

***
София /КРОСС/ От 14.30 часа в зала „Изток" на Народното събрание ще се проведе първата серия дискусионни срещи на Постоянния форум по проблемите на местното самоуправление.

***
София /КРОСС/ От 13.00 часа в Актовата зала на 18.СОУ „Уилям Гладстон" ще се проведе Церемония по награждаване на наградените рисунки от Регионалния етап на Конкурса „Рицарят в мен".

***
София /КРОСС/ От 18.00 часа в ресторант „България" на бул. „Цар Освободител" 4 ще бъде обявен носителят на голямата награда на вестник Форум Медикус" "Медик на годината.

***
Бургас /КРОСС/ От 10.00 часа в ОУ „Св. Кл. Охридски" ще бъде официално открит Учебен център по проект - Училище „Свети Климент Охридски - училище на бъдещето" създаден с подкрепата на Фондация „Америка за България".

***
Бургас /КРОСС/ От 10.30 часа в Конферентната зала на Община Бургас ще бъде представен проектът „Възможности за висококвалифицирана работа за имигранти в Югоизточен регион".

***
Бургас /КРОСС/ От 11.00 часа кметът Димитър Николов ще открие официално многофункционалния физкултурен салон в ОУ„Княз Борис I".

***
Карлово /КРОСС/ От 11.00 часа в малката зала на Община Карлово ще се проведе пресконференция на тема „Строителната програма на Община Карлово за 2015 г."

***
Карлово /КРОСС/ От 11.00 часа в малката зала на общината ще се проведе пресконференция на тема „Строителната програма на Община Карлово за 2015 година".

***
Пловдив /КРОСС/ От 11.00 часа заместник -министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Регионално развитие" Деница Николова ще направи символична първа копка за изграждане на 48 км нови велоалеи. Събитието ще се състои на бул. „Освобождение" до кръстовището с ул. „Цветан Лазаров".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.