• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната за утре, 6 март

Предстоящи събития в страната за утре, 6 март

***
София /КРОСС/ Росен Плевнелиев ще проведе консултации с представители на ПП ГЕРБ.

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***
София /КРОСС/ В 11.30 часа в гараж Земляне, кметът на Столична община ще провери доставката на 20 нови съчленени автобуса за градския транспорт в София.

***
София /КРОСС/ От 08.30 часа в сградата на Националния институт на правосъдието - всеки ден от 6 до 11 март, ще се провежда устен изпит от конкурса за частни съдебни изпълнители.

***
София /КРОСС/ От 09.30 часа в зала „Света София", на хотел „Света София" ще се проведе информационна среща по проект „Теренни проучвания на разпространение на видове/оценка на състоянието на видове и хабитати на територията на цялата страна - I фаза", финансиран по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г"., по койтo Изпълнителна агенция по околна среда е бенефициент.

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа в Александровска болница екипът на „Сдружение Азбукари" и приятели организират празник за средния медицински персонал на болницата.

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция във връзка с актуални действия на ДНСК за събаряне на т.нар. незаконни сгради.

***
София /КРОСС/ От 18.00 часа в зала 7 на НДК ще се състои официалното представяне на книгата на доц. д-р Ружа Маринска „Гео Милев и изкуството".

***
София /КРОСС/ 0т 19.30 часа в МБАЛ „Надежда" по случай празника на жената, болница за женско здраве Надежда и БГ Дуетът представят „8 песни за жената" - музикален рецитал.

***
Бургас /КРОСС/ От 16.00 часа в зала „Изток на Бургаски свободен университет ще се проведе кръгла маса на тема „Реформата в образованието - основа за икономическото развитие на България". Събитието се организира от представителството на Фондация „Ханс Зайдел" за България в сътрудничество със Сдружение „Граждани за европейско развитие на България щи", като бъде официално открито от кмета на Бургас и заместник-председател на ГЕРБ Димитър Николов.

***
Благоевград /КРОСС/ От 10.00 часа в РИМ Благоевград ще се състои изложба и викторина по повод 70-годишнината от участието на българската армия в заключителната фаза на Втората световна война.

***
Варна /КРОСС/ От 10.30 часа в залата на читалище „Просвета 1927" в район „Аспарухово", дамските организации на ПП ГЕРБ във варненските райони „Аспарухово" и „Владислав Варненчик" организират дискусия на тема „Приемното родителство - професия или призвание".

***
Варна /КРОСС/ От 13.30 часа в галерия „Ларго" ще се състои пресконференция във връзка с откриването на изложба-живопис „Червена нишка" на Силвия Павлова и Григор Велев. От 18.30 часа в галерията на ул. "Хан Крум" № 8 изложбата ще бъде официално открита.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 12.00 часа в Регионален пресклуб на БТА-Велико Търново вицепремиерът по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева и народният представител от РБ Димитър Танев ще даде пресконференция. От 13.00 часа Меглена Кунева ще изнесе лекция пред студентите във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий" на тема Председателството на ЕС от България през 2018 година - възможности и предизвикателства. От 17.00 часа Кунева и Танев ще проведат среща с актива на ДБГ, а от 18.00 часа - с представителите на Реформаторския блок във Велико Търново.

***
Видин /КРОСС/ В 14.30 часа в Медийния център на общината заместник-кметът на Видин Борислава Борисова ще приеме участници в проект „Народното творчество и влиянието му върху европейската култура", който ПТГ „В. Левски" осъществява съвместно с още 7 държави по секторна програма „Коменски".

***
Добрич /КРОСС/ От 09.00 до 09.30 часа в МБАЛ Добрич ще бъде доставено дарение от болнични легла, болнични шкафчета и дюшеци на стойност 450 евро, което се осигурява от Сдружението „Солидарност Швейцария - Източна Европа".

***
Нова Загора /КРОСС/ От 11.00 часа „ТЕЦ Марица изток 2" ЕАД ще направи дарение на Дома за деца, лишени от родителски грижи „Мария Роза" в с. Асеновец.

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.30 до 11.00 часа в Зала „България" на Конгресен център, на Международната селскостопанска изложба АГРА 2015 в Пловдив, на семинар ще бъде представен проектът „Енергийна ефективност и по-добро качество на млякото в българските ферми".

***
Пловдив /КРОСС/ От 14.00 часа в голямата конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов" народният представител от ГЕРБ Здравко Димитров ще вземе участие в регионалната кръгла маса на КНСБ на тема: „Заплащане на труда и заетост. Регионални аспекти, предизвикателства и възможности."

***
Русе /КРОСС/ От 09.00 часа в зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе заседание на „Областния обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията".

***
Смолян /КРОСС/ От 13.00 часа във физкултурния салон на ГПЧЕ „Иван Вазов" ще се проведе футболен турнир за „Купата на Кмета" по-повод 8-ми март.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.