• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната за утре, 21 октомври

Предстоящи събития в страната за утре, 21 октомври

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа в Парк Хотел „Витоша", ще бъде открит двудневен международен семинар по проекта HeERO. Заместник-министърът на вътрешните работи Кирил Хаджихристев ще открие двудневния семинар.

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа 102-ри състав на Софийски районен съд, с председател Николай Василев, ще разгледа наказателно дело, заведено за обида и клевета от Кирил Йорданов срещу Николай Бареков. (чл.148, ал.1 и чл. 148, ал.2 НК, дело №15191/13).

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в националния пресклуб на БТА, фондациите "Конрад Аденауер" и „Медийна демокрация" ще проведат пресконференция на тема „Парламентарните избори 2014: тенденциите в медийното отразяване на кампанията".

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа във фоайето на Учебен блок 12 на ТУ, Кариерният център на Техническия университет - София за девета поредна година организира Изложение на работодатели.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в сградата на ДКЕВР, бул. "Княз Дондуков" № 8-10, ет.4 ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад относно заявления от „ЕВН България Топлофикация" ЕАД за изменение на лицензии за производство на топлинна енергия и пренос на топлинна енергия.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в зала „Св. София" в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър Първи" №1 Българското онкологично дружество и в. „Труд" ще представят информационната книга „Кой е застрашен от рак", както дебат по проблемите на онкологията на тема: „Присъда ли е диагнозата рак в България".

***
София /КРОСС/ От 11.00 до 13.00 часа в зала 2 на Министерството на труда и социалната политика, Консултативният съвет за оптимизация на осигурителната система ще представи резултатите от своята работа.

***
София /КРОСС/ От 11.30 часа, в Зала 2 на Интер Експо Център ще бъде официално открито Балканското изложение на развлекателната и игралната индустрия (BEGE).

***
София /КРОСС/ В 12.00 часа на ул. „Оборище" 15 посолствата на Нидерландия, Хърватия и Регионалната икономическа служба към Френското посолство в София, официално ще споделят една сграда.

***
София /КРОСС/ От 12.30 часа в националния пресклуб на БТА, Институтът за развитие на публичната среда ще даде пресконференция на тема „Проби ли преференцията? - заключения от анализ на резултатите от изборите и наблюдение на изборния процес". В пресконференцията ще участва екипът на Институт за развитие на публичната среда - организация, регистрирана като наблюдател на изборите, участник в Обществения съвет към ЦИК и Гражданския борд за честни и свободни избори.

***
София /КРОСС/ От 14:00 часа, в централата на БСП на ул. „Позитано" №20 ще се проведе пресконференция след заседание на ИБ на НС на БСП.

***
София /КРОСС/ От 14.30 часа в зала „Света София" на Народното събрание, Съветът за електронни медии (СЕМ) и Централната избирателна комисия (ЦИК) ще представят финалния доклад от специализирания мониторинг върху дейността на доставчици на медийни услуги при отразяването на предизборната кампания за 43-то Народно събрание, съгласно подписаното между ЦИК и СЕМ Споразумение

***
София /КРОСС/ От 16.00 часа в централното фоайе на Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий" ще бъде открита изложбата „Яворов и Македония".

***
София /КРОСС/ От 17.00 часа в зала № 1 на втория етаж в сградата на Научно-техническите съюзи на ул. „Г.С. Раковски" № 108, групата на общинските съветници на БСП в Столичен общински съвет организира обществено обсъждане на Наредба за паркирането на територията на Столична община.

***
София /КРОСС/ В Агенция „Пътна инфраструктура" (АПИ) ще бъдат отворени офертите в откритите процедури за възлагане на обществени поръчки за строителство и надзор при рехабилитацията на 17,3 км от път III-4082 Чешма - Кесарево от км 23+300 до км 40+650, в област Велико Търново.

***
Смолян /КРОСС/ В 19.30 часа на площада пред областната управа в града министър-председателят проф. Георги Близнашки ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия и ще участва в тържествената проверка-заря по случай 102 години от освобождението на Родопите от османско владичество.

***
Русе /КРОСС/ От 13.00 часа в сградата на ИА „Проучване и поддържане на река Дунав", министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова ще даде брифинг за журналисти.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11.00 часа на територията на историческия резерват Трапезица /на долна станция/ ще се проведе пресконференция за представяне на резултатите от проект „Изграждане на подпорна стена, художествено осветление и туристическа инфраструктура за достъп до исторически резерват Трапезица в гр. Велико Търново".

***
Велико Търново /КРОСС/ От 12.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе брифинг след регионално работно съвещание по повод зимната подготовка на републиканските пътища. В него ще участват представители на Агенция „Пътна инфраструктура", областните пътни управления, Главна дирекция „Охранителна полиция", Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението", Областни дирекции на МВР, Областни дирекции на „ПБЗН", пътноподдържащи фирми, БЧК и СБА.

***
Пловдив /КРОСС/ От 17.00 часа в СУ „Св. Климент Охридски" в Нова конферентна зала, Комисията по досиетата в партньорство с Историческия факултет на СУ „Св. Климент Охридски" ще представят 14-ия документален сборник от поредицата „Из архивите на ДС".

***
Симитли /КРОСС/ В заседателната зала на Общинска администрация- град Симитли ще се проведе кръгла маса в изпълнение на проект „Животът е в нашите ръце" по Договор № BG051PO001-5.2.13-0027-C0001, който общината изпълнява по Схема за безвъзмездна финансова помощ „Живот в общността" BG051PO001-5.2.13 по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" на Агенцията за социално подпомагане.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.