• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за утре, 30 януари

Предстоящи събития в страната за утре, 30 януари

***
София /КРОСС/ На пресконференция в сградата на „Дондуков" 2 ще бъдат отчетени резултатите от дванадесетото издание на „Българската Коледа", постигнати от началото на кампанията до края на януари 2015 г. „Да помогнем на децата с вродени заболявания" е мотото на тазгодишната кампания, започнала през декември 2014 г. под патронажа на държавния глава Росен Плевнелиев.

***
София /КРОСС/ В сградата на Музея на София вицепрезидентът Маргарита Попова ще участва в конференция на тема „Лидерството в демократична България: изучаване, преподаване, възпитаване" . Преди това вицепрезидентът ще поднесе венец пред паметника на Стефан Стамболов.

***
София /КРОСС/ От 14.30 часа в зала „София" на „Гранд хотел София" министърът на туризма Николина Ангелкова ще обсъди с бранша и неправителствения сектор възможностите за развитие на планинския туризъм.
***
София /КРОСС/ От 09.00 часа ще се проведе редовно парламентарно заседание на Народното събрание.

***
София /КРОСС/ От 10.30 часа в Конферентната зала на Съдебната палата ще бъде представен проект на тема „Повишаване на интегритета и мотивацията на прокурорите. Наказателното преследване в контекста на новите предизвикателства, свързани с организираната престъпност", който се изпълнява по Тематичен фонд „Сигурност" на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.

***
София /КРОСС/ От 11.00 до 13.00 часа в Централния военен клуб ще се състои поклонение пред тленните останки на генерал-майор Ненко Ненков.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в конферентната зала на КНСБ ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени основните резултати от изследването на Института за социални и синдикални изследвания към КНСБ за издръжката на живота през декември 2014 г.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция, на която ще бъде представено становището на Асоциация "Адвокати ЗА ПРОМЯНА" относно предлаганите промени в съдебната система във връзка с критиките на Европейската комисия в последния доклад за България.

***
София /КРОСС/ От 11.30 часа на ул. „Леге" № 10, ще се проведе пресконференция на тема: "Създаване на устойчива Програма за финансово подпомагане на двойките с репродуктивни проблеми от Столична община и осигуряване на финансова подкрепа за изследване и лечение на безплодието им чрез общински фонд".

***
София /КРОСС/ В 13.30 часа в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров" ще се проведе редовният конгрес на Националния браншов синдикат „Висше образование и наука" (ВОН).

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа в зала 605 в Агенция „Пътна инфраструктура" ще бъдат отворени офертите в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка за поддържане на републиканските пътища на територията на Югозападен район, стопанисвани от АПИ.

***
Варна /КРОСС/ От 18.30 часа във Фестивален и конгресен център ще се състои втори концерт от кампанията в подкрепа на талантливите деца Варна.

***
Видин /КРОСС/ От 17.30 часа в залата на Общински съвет - Видин ще се проведе втора среща с домоуправители и граждани във връзка с необходимостта от нови указания относно условията за кандидатстване по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

***
Добрич /КРОСС/ От 11.00 часа в Бизнес залата на Община Добрич ще се проведе обсъждане по проект „от Община град Добрич". Проектът се изпълнява съгласно сключен Договор № М13-22-91/18.08.2014 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

***
Перник /КРОСС/ От 18.00 часа пред Двореца на културата в града председателят на МГЕРБ и народен представител от ПП ГЕРБ Георг Георгиев ще се включи в официалното откриване на XXIV МФМИ „Сурва" - Перник 2015 година и ще присъства на гала спектакъла „Мистерията Сурва".

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.00 часа в Комплекс за социални услуги „Св. Георги" заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов ще присъства на официалното откриване на социално предприятие - шивашко ателие, създадено от Фондация „Национален Алианс за работа с доброволци".

***
Пловдив /КРОСС/ В 10.00 часа в 205 зала в сграда на Общински съвет Пловдив арх. Илко Николов и г-н Ержан Кудаберген, председател на Областния съвет на Южно-Казахстанска област ще подпишат споразумение за сътрудничество между гр. Пловдив и гр. Шъмкент.

***
Пловдив /КРОСС/ От 14.00 часа в зала 5 на Пловдивския апелативен съд, ще се гледа делото срещу подсъдимия Петър К., обвинен по 343 ал.3 от НК.

***
Сандански /КРОСС/ От 17.00 часа в храм „Св. Георги Победоносец" Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим ще донесе за поклонение частици от св. мощи на св. Три светители - св. Григорий Богослов, св. Йоан Златоуст и св. Василий Велики.

***
Стара Загора /КРОСС/ От 10.30 часа в залата на Бухчевата къща ще се състои пресконференция относно проект за литературен туризъм „Неутъпкани пътеки до отворени врати".


***
Стара Загора /КРОСС/ От 16.00 часа в зала 2 на Община Стара Загора, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и кметът Живко Тодоров ще дадат пресконференция. От 17.00 часа в Зала „П.Р.Славейков" на Община Стара Загора министър Павлова ще представи Националната програма за енергийна ефективност на жилищните домове и ще отговаря на въпроси на граждани.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.