• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за утре, 23 декември

Предстоящи събития в страната за утре, 23 декември

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа министърът на отбраната Николай Ненчев ще разговаря с националните командири на контингенти, участващи в операции на НАТО и ЕС чрез видеоконферентната връзка в сградата на Министерството на отбраната на бул. „Тотлебен" № 34.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа Информационното бюро на Европейския парламент в България и Фондация „Медийна демокрация" организират пресконференция, на която ще представят анализ на медийното отразяване на дейността на ЕП през втората половина на 2014 г.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа ръководството на ПП АБВ ще даде пресконференция във връзка с позицията и предложенията на партията по съдебната и актуални политически реформи в централата на партията на адрес: ул. „Врабча" № 23, етаж 1.

***
София /КРОСС/ От 15.00 часа председателят на БЧК Христо Григоров ще награди българските състезатели, завоювали сребърни медали в международна регата през 2014 година. Той ще връчи грамоти на изявените ученици в офиса на Сдружение „България си ти!" на адрес: бул. „Витоша" №108.

***
Благоевград /КРОСС/ От 10.00 часа в кафе-сладкарницата на ОД на МВР Благоевград , ще се състои брифинг във връзка с обезпечаването на обществения ред и безопасност по време на Коледните и Новогодишните празници.

***
Варна /КРОСС/ От 12.30 часа доброволците от младежката организация на Български Червен кръст ще посетят Клиника по педиатрия на МБАЛ "Св.Анна" и ще зарадват децата, които няма да са у дома за празника с коледен подарък.

***
Бургас /КРОСС/ От 10.00 часа в Заседателната зала ще започне церемония за награждаване на Десетте най-добри спортисти.

***
Бургас /КРОСС/ От 11.30 часа в Заседателната зала ще се раздаде баницата с късмети за журналисти, в присъствието на кмета и неговите заместници.

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа в Археологическия музей във Варна ще бъде открита обновената експозиция на най-голямата му зала, с което завършва неговата цялостната реконструкция.

***
Габрово /КРОСС/ От 11.30 ч. гостите на комплекс Етъра ще могат да наблюдават обичая Коледуване.

***
Кюстендил
От 11.00 часа в читалище „Братство" ще бъде открита изложба и обявени резултатите от Коледния конкурс с участието на „Сребърни звънчета".

***
Кюстендил /КРОСС/ От 13.30 часа в залата на областна администрация ще се състои среща на областния управител с журналисти.

***
Кюстендил /КРОСС/ От 19.00 часа в залата на общински театър - Кюстендил ще бъде представено благотворителното представление „20 години студио Дебют".

***
Пазарджик /КРОСС/ В 12:30 часа в ОУ „Проф. Иван Батаклиев" ще бъде открита благотворителна Коледна изложба-базар .

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.00 часа, доброволците на Българския Младежки Червен кръст - Пловдив стартират акцията за раздаване на коледни пакети на хоспитализирани деца от детските отделения на Пловдивските болнични заведения .

***
Разград /КРОСС/ От 18.00 ч. Разградска филхармония, съвместно с хор „Железни струни" ще представят Коледен концерт.

***
Шумен /КРОСС/ От 10.00 ч. в зала 203 на общината ще се проведе заключителен брифинг.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.