• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Радан Кънев: Борисов изнудва хората да гласуват за него

Радан Кънев: Борисов изнудва хората да гласуват за него
Реформаторите водят преговори и с „Протестна мрежа"

/КРОСС/ „Борисов изнудва хората да му дадат пълната си подкрепа, без да я има". Така лидерът на ДСБ Радан Кънев коментира заявката на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов от тази сутрин, че ако не спечели пълно мнозинство от 121 депутати ще върне мандата за съставяне на правителството.

„Това е слаб предизборен ход. Борисов трябва да осъзнае, че избирателят е този, който ще посочи каква да бъде следващата коалиция", каза още Кънев на специална пресконференция.

ГЕРБ са тези, които нямат последователна позиция към РБ, обвини Радан Кънев. Според него едно било отношението на Борисов към РБ миналата седмица, друго - сега.

Реформаторите критикуваха назначенията в митниците, в АПИ, в ДНСК, където начело се завърнаха лица, които са управлявали и по времето на ГЕРБ. Според Кънев това са „стари партийно пряко обвързани лица".

„Това предизвиква нашата тревога, но е и политически много показателно - трябва да се изкорени партийната намеса, защото дори и едно симпатично изглеждащо правителство със симпатични министри създава впечатлението, че властта ще продължава да се упражнява по стария начин. Когато правилата са лоши и добрите хора не могат да свършат работа", посочи още лидерът на ДСБ.

Кънев посочи още, че в момента Реформаторите водят преговори за коалиране със Зелените, както и с „Протестна мрежа". Имало разминавания във вижданията им по различни въпроси, но по думите на председателя на ДСБ такива има и между формациите, съставляващи блока.

Обсъжда се и превръщането на коалицията в партия с името Реформаторски блок. Като партия обаче реформаторите могат да се явят чак на следващи избори, тъй като за тези не са регистрирани в срок.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Пътят

Искам да видя снажни и благородни по дух, широко скроени, здраво стъпили на земята личности, които да ме представляват чрез Реформаторския блок ! Запомнете ! И най-добрите идеи се превръщат в стерилни клишета, в еклектична словесна каша, ако не докоснеш с непринуденост и доброта душата на хората ! Лаенето, заяждането, перченето към заобикалящия те свят са присъщи на махленските кутрета ! Силният мисли за бъдещето на цялата общност ! Той излъчва спокойствие, увереност, позитивизъм и магнетизъм ! Искам да бъда представляван от такива личности, които не се вторачват в слабостите на потенциалните партньори, а доказват преди всичко и главно своята уникална градивна роля, място и значение в едно предстоящо управление !

14.08.2014 20:32:59

Мутри

Абсолютно никой не иска да се коалира с мутрите от ГЕРБ. Също така не познавам и човек, който би гласувал за тях. Нямаме време за губене с бодигардчето!

14.08.2014 16:26:36

Ганьо

Лизашки защитава мутрата-марионетка на Ганьо Банкянски. Жалка история са всичките. Кой предложи Ваньо? Да си признае пред народа и да си понесе отговорността!

14.08.2014 16:26:26

Тиква

Рамадан не е цвете за мирисане, но в случая е напълно прав за Тиквата. Ганьо е разкрит, само идиот би гласувал за него!

14.08.2014 16:26:16

Стан

Бойков Ваньо пак е шефче. Нека далаверите и контрабандата бъдат подновени сега!

14.08.2014 16:26:06

Буда

Агент Буда си играе не само със страховете, но и с живота на хората! Ситуацията в празната глава на Буда е следната: Или гласуваш за мен, или си пътник!

14.08.2014 16:25:56

Мая

Прокуратурата да разследва Ваньо, както и Бойко при 4-годишното престъпно управление на ГЕРБ! Ама на Цацаров не му стиска.

14.08.2014 16:25:47

Оставка

Веднага да махате Танов, иначе излизаме по улиците и ще ви търсим отговорност!!!

14.08.2014 16:25:32

Анонимен

Ало журналята -защо цензурирате коментарите бе -вашта мама!

14.08.2014 14:43:31

питлест Калин

И как бе Радане ,ги изнудва?Сигурно стои с калашник до тях и ги изнудва! Много се надях на Вас но изглежда че не ставате.От всяко дърво ,свирка не става!Смо фасулите ви са големи и се занимавате с интриги.Какво стана-пазарлъкъ с Бойко не стана нали?Социализъма ни изяде главите-е-е-е!Костов е виновен!!!

14.08.2014 14:41:48

Кунева

Лазаров на НАПИ не е лице,а задник!

14.08.2014 13:55:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.