• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Кънев: Докладът на БНБ бе на ниво средностатистически сайт

Кънев: Докладът на БНБ бе на ниво средностатистически сайт

/КРОСС/ „Ясно е, че на тези избори ще имаме по-голям резултат от Бареков. Той се занимава със социология, а ние с банковата криза. Обществото не се вълнувала от това. То не гледа на политиката като мач. Ние сме в остра криза, в която трябват силни, отговорни решения, смели и компетентни действия. „ Това заяви в ефира на „Още от деня" говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев.

„Т.нар. доклад на БНБ бе на ниво средностатистически сайт, който не се слави с особено добър стил. Това са хората, от които българите чакат сериозен и точен анализ. Хората не получиха никакъв отговор. Такъв не бе постигнат и на консултациите при президента. Тези консултации бяха между политическите сили, които единодушни отхвърлиха предложението за Европейския банков надзор", коментира той ситуацията с КТБ и банковата ситуация у нас.

Според Радан Кънев в момента виждаме водата толкова замътена, че дори овците, които явно са се договаряли в предишните парламенти, имат уплашени лица и не знаят какво ще се случи.

„Господин Костов каза, че според него КТБ е здрава банка. БНБ казаха, че банката е мъртва. И за двете неща нямаме информация. На база на тази информация, която е публична, нито Костов, нито Искров, нито който ида е може да каже какво е състоянието на банката", категоричен бе той.

Според него в момента се занимаваме с това кой има депозити в КТБ, а щом някой си държи парите в банка, то това са бели пари. „Оказа се, че ДСБ имат 48 000лв. в тази банка, които в момента са блокирани. Аз дължа на обществото тази информация, за да е ясно, че всички което казвам е поради убежденията ми", заяви Кънев.

В студиото на БНТ той посочи още, че е изключително важна задача ДПС да бъдат изолирани от властта за повече от един мандат. Той бе категоричен в Реформаторския блок мислят единно.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.