• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

ДСБ обмисля да изтегли депутатите си при нов кабинет

ДСБ обмисля да изтегли депутатите си при нов кабинет

/КРОСС/Депутатите от ДСБ ще обсъдят с колегите си от Гражданския съвет да напуснат парламентарната група на Реформаторския блок, ако се постигне сделка между ГЕРБ, РБ, Патриотичния фронт и „Атака" за съставяне на правителство в този парламент. Това обяви във Варна лидерът на ДСБ Радан Кънев пред Дарик радио. "ДСБ няма да подкрепи такова „трикаджийско" правителство, което отдалечава страната от целта за Нова българска република", категоричен бе той.

"Естествено е най-голямата партия - ГЕРБ, да си понесе отговорността да си излъчи премиера и министрите. Ако са се отказали от властта, най-сетне да се фиксира дата за предсрочни избори и да отиваме на избори, което ние смятаме за разумното решение", коментира политикът. Според него отговорността за този мандат трябва да бъде изцяло на партиите, които показват, че „за тях властта е над всичко".

С резолюция Изпълнителният съвет на ДСБ е приел да започне организационно обединение около ценностите и целите на Договора за Нова българска държава, добави Радан Кънев. Той посочи още, че партията приветства влизането в политиката на хора като Христо Иванов, Мануела Малеева и Кристиан Таков.

Радан Кънев определи себе си като „най-разпознаваемия десен политик в България след Бойко Борисов". „А Бойко Борисов - спорно колко е десен, е част от миналото на българската политика. Големият въпрос е какво идва след него, каза още Кънев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Шизофренията продължава. ДСБ хем не са вече в Реформаторския блок, хем имат обща парламентарна група.

19.12.2016 09:38:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.