• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Радан Кънев: Когато ДСБ иска оставки, се чува добре, дори на улицата

Радан Кънев: Когато ДСБ иска оставки, се чува добре, дори на улицата

/КРОСС/Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев нито отрече, нито потвърди информацията от близкият до Меглена Кунева Даниел Вълчев от вчера, че от ДСБ искат оставката на просветния министър.

В кулоарите на парламента Радан Кънев обясни само, че няма взето решение за министерски оставки, но не каза категорично ще „изгори ли" проф. Тодор Танев и кой ще го смени.

Когато ДСБ иска оставки, това се чува много добре в държавата. Чува се и на улицата, ако се налага. И най-малко го разбирате от проф. Даниел Вълчев, заяви лидерът на ДСБ и допълни: Какво сме коментирали на председателския съвет на Блока е отделна тема. Не съм аз човекът, който изнася подобна информация. Боя се, че проф. Вълчев леко злоупотреби с присъствието си там, без да е председател на партия, но нека да не коментираме. Не искам да влизам в лош тон.

Радан Кънев каза още, че в разговор с премиера е било решено, ако РБ да направи оценка на министрите си и ако иска да предлага промени, отново да го прави Реформаторският блок.

„Моето мнение за мястото на Христо Иванов (бел.ред. министър на правосъдието) не зависи от мнението на премиера. Аз смятам, че към момента той е единственият гарант на съдебната реформа. И без той да бъде част от кабинета, съдебна реформа няма да има. А това означава, че и моята подкрепа на кабинета би била напълно безсмислена", коментира още Кънев.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да бе, "чува" се! Дори мирише и на пръдня след солидна държавна кьор-софра!

03.12.2015 12:47:09

Анонимен

Това педалче се изживява като гей.

03.12.2015 11:59:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.