• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Антон Кутев: Идеите ни си там, където са хората

Антон Кутев: Идеите ни си там, където са хората

/КРОСС/ Трудно ще кажа, че парламентарната сесия е била успешна за нас, доколкото беше неуспешна за парламента. Обемът, който свършихме, чисто законодателно, беше изключително малък. Така анализира изминалия политически сезон зам.-председателят на БСП Антон Кутев преди парламентът да излезе във ваканция от днес в ефира на БНТ.

Преобладаваха ратификации. Те трябва да се разгледат, но нямат смисъл за гражданите. За БСП беше добра парламентарната сесия от гледна точка на динамиката, с която работихме. БСП вкара 17 законопроекта, а Министерството 9, ако махнем ратификациите. Скандално е, ако ние сме вкарали толкова законопроекти спрямо управляващите. Парламентът започва много късно. През цялото време имаше конфронтация. Истинското падение беше суджуците, коментира Кутев.

Той заяви още, че има хъс в парламентарната група, за което значение има Корнелия Нинова, "тя е динамичен човек, който изисква това". "За нас по-важно е не какво се случва само, а да започнем да правим реално нещата. От тези 17 закона няма нищо, което да е фиктивно. Всички са социални. От тях са разгледани само 3 и те не са приети." каза още Антон Кутев. Той призна, че очевидно липсва разговор с ГЕРБ. Ако нещо не им хареса са склонни да го откажат и след това пак да го внасят.

Подкрепихме правителството за преговорите с Македония. Ние работим сравнително добре, но проблемът на БСП в момента е, че ние сме само парламентарни. Имаме активността, но не може да излезем от този формат. БСП трябва да търси повече реализация на идеите си там, където са хората.

Зам.-председателят на БСП заяви, че в момента работят по още 10 законопроекта, които са ярко социални.

Надявам се да успеем да внесем закона за личната помощ, интеграцията на хора. Това, което сме обещали, го изпълняваме. Не сме обсъждали вот на недоверие, което не означава, че е невъзможно.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ТЕЗИ ЛИ?ТЕЗИ КОИТО НИ ТИКАТ ПОСТОЯННО И МЕДИЙНО В ЛАЙНА ТЕЗИ СА СИ ЧЕРВЕНИ ЛАЙНА

29.07.2017 08:17:30

Анонимен

Един от "ЗАКОННО" забогателите мародери и кожодери! Само калъчът ще ни отърве от тая нагла, престъпна болшевишка сган !

28.07.2017 10:32:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.