• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Лавров: САЩ прокарват икономическите си интереси в Европа със санкциите срещу Русия

Лавров: САЩ прокарват икономическите си интереси в Европа със санкциите срещу Русия

/КРОСС/ САЩ прокарват икономическите си интереси в Европа под формата на ограничаването на Русия. Това обяви руският министър на външните работи Сергей Лавров по време на Мюнхенската конференция по сигурността.

Конкретно за Германия, където се проведе конференцията, той добави, че спиралата на санкции, чийто инициатор са САЩ, пречи на деловото сътрудничество между Москва и Берлин.

Според Лавров Европа вече осъзнава, че подобно положение не е нормално. В този дух бе и изказването на външния министър на Германия Зигмар Габриел, който се обяви за поетапно падане на санкциите, ако се направи опит да се възстанови мира в Украйна с влизането на умиротворителни сили на ООН.

Лавров коментира и обвиненията срещу руски граждани, повдигнати от прокуратурата в САЩ, за намеса в изборите за президент, при които бе избран Доналд Тръмп.

„Тъй като не виждаме факти, всичко останало са брътвежи", обяви дипломат №1 на Русия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Свободна търговия. Свободно движение на хора. Измишльотини за наивници. Съвременният капитализъм не издържа на това и даде фира.

21.02.2018 01:35:54

Анонимен

Четете бе млади тъпачета, ако не владеете чужди езици гледайте поне в нашата преса. И в нея има не малко верни неща. Няма да ви насочвам към големите в чуждата преса, щото за това се иска и пипка. Дебилите и най-вече кириакстевчовците и такива с чорбаджийско мислене, у нас са повече от 80%, и не е от вчера.

17.02.2018 19:22:30

Анонимен

Любопитно е как всички различаваме цветовете по един и същ наин, но фобиите ни пречат да видим самата истина. Това, което декларира Лавров е ясно като бял ден. Нали затова ни спряха четирите ядрени реактора, за да плащаме тлъсти суми на американските “инвеститори“ нали затова у нас се изтърсиха МакКеин и други та да спрем южния поток. Сега като спре газът през Украина, пък и ако ни спрат горивото за Козлодуй, ще ревем като бесни кучета. За тъпаците открай време прошка няма, на масата на вълците няма място за овце, ПФУ.

17.02.2018 19:13:16

Анонимен

Ти пък що не въриш на майната си?!?

17.02.2018 18:50:33

Анонимен

Раша Га ядохте кифтета не ревахте , сега що ревете ... каквото надробихте това ще сърбате Ватници нагли , решихте че имате сили да обърнете света с хастара нагоре , но май се надценихте и сега бумеранга се връща и почва да боли , споко , търпение , болката ще се засилва ..... като гледани ревът също.....

17.02.2018 16:21:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.