• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Най-голямото гейминг събитие на лятото ще се проведе в НДК

Най-голямото гейминг събитие на лятото ще се проведе в НДК

/КРОСС/ А1 Gaming League отваря врати за финалите на сезон 2 на 20 юли

Само 4 месеца след края на първите финали на новосъздадената A1 Gaming League най-добре представилите се отбори и играчи са в трескава подготовка за вторите финали от серията. Близо 3000 посетители видяха на живо битките и шампионите от сезон 1 в зала 3 на НДК, като всеки посетител имаше възможност да се включи в серия от любителски турнири в спонсорските зони.

На 20 юли 2019 г. (събота) зала 3 на НДК отново ще бъде домакин на истинско шоу за любителите на електронните спортове - финалите на A1 Gaming League сезон 2. 15 000 лева ще бъдат разпределени между финалистите в петте дисциплини: FIFA19, CS:GO, League of Legends, Hearthstone и Clash Royale, а срещите на сцената отново обещават да са наелектризиращи.

С най-голямо нетърпение се очаква дербито по FIFA19 между шампиона от сезон 1 Сезер „Fist_Sanchez" Сабриев и Иван „night_watch" Чуров, което е заложено в програмата от 13:30 часа.

По време на другите финали един срещу друг ще се изправят Felzak срещу sham3less (Hearthstone), Rosen 3:!6 срещу Ivan (Clash Royale) и Random 5 срещу 1-2 puti (League of Legends). Финалистите на Counter-Strike:GO ще бъдат определени тази събота и неделя в плейофи, които ще се предават на живо в каналите на A1 Gaming League (Twitch.tv/a1gamingleague).

Освен да наблюдават шампионските битки, посетителите ще могат да спечелят множество награди от томболи и игри на живо. Fortnite, CS:GO и FIFA19 предизвикателства ще очакват всички през целия ден във free to play зоната на A1. На щанда на Huawei пък ще мерят сили най-добрите играчи на Brawl Stars у нас за страхотни награди. League of Legends феновете ще могат да участват в 1vs1 турнир в зоната на OMEN by HP, а от Foodpanda са подготвили много виртуални забавления.

Билетите са на промоционална цена от 5 лева в билетен център НДК, мрежата на Eventim.bg и бензиностанции OMV. На място входът ще бъде 10 лева. Повече информация ще намерите на официалния сайт на лигата: www.A1Gaming.bg

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.