• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

36-годишен счетоводител от Бургас спечели 10 000 лева от "Еврофутбол - Влез в играта"

36-годишен счетоводител от Бургас спечели 10 000 лева от "Еврофутбол - Влез в играта"

/КРОСС/ Николай Иванов от Бургас спечели 10 000 лева от кампанията с допълнителни печалби „Еврофутбол - влез в играта!" - това стана ясно днес, 22.03.2017 г., когато неговото име бе определено измежду всички, регистрирали (първите 30 цифри от баркода на квитанцията или 30 цифровия баркод на форма „Изплащане") талон за минимум 5 лева от Спортмакс или Гонки или за поне 10 лева от спортни залози на сайта на букмейкърската къща www.eurofootball.bg в периода на инициативата 17.02. - 19.03.2017 г.

„Не мога да повярвам, че това ми се случва наистина! Толкова съм развълнуван, че не мога да възприема новината..., много съм щастлив и ви благодаря! Играя „Еврофутбол" от 18 години, фен съм на английското първенство и досега съм печелил добри суми от прави колонки, но за първи път ми се случва да взема допълнителна печалба - страхотна изненада ми направихте! Винаги съм вярвал, че е важно „да си в играта" и това е бил големият ми мотив да участвам с прогнозите си в „Еврофутбол", но сега .... е, мога да кажа спокойно, че моето постоянство ми се отблагодарява и страхотните печалби винаги са „Добре дошли!", сподели развълнуваният 36-годишен счетоводител и баща на две деца. 

Допълнителни печалби на обща стойност 37 000 лева в продължение на повече от четири седмици - това е краткото описание на поредната кампания на „Еврофутбол", която завърши победно за общо 28 от участниците на букмейкърската къща. Очаквайте още изненади от родния букмейкър - скоро.

Допълнителните печалби могат да бъдат получени в букмейкърската мрежа и офисите на регионалните представители само срещу представена оригинална квитанция или форма „Изплащане", чиито баркодове съвпадат с регистрираните, а голямата парична печалба от 10 000 лева ще бъде изплатена по банков път. 

Срокът за тяхното получаване е до 7 дни, считано от деня, следващ тяхното определяне. Съответно, непотърсените в този срок, не се изплащат. 

„Еврофутбол" желае успех и късмет на всички свои участници!

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.