• 22 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

„Еврофутбол“ : Англия ще острани Колумбия след оспорван сблъсък

„Еврофутбол“ : Англия ще острани Колумбия след оспорван сблъсък

/КРОСС/Англия ще удържи победа на 1/8-финала на Световното първенство по футбол срещу Колумбия след оспорван сблъсък довечера. Това показват коефициентите на „Еврофутбол" - 2.18 за „трите лъва" срещу 2.60 за южноамериканците. Ако англичаните оправдаят очакванията, това ще е първото им класиране на четвъртфинал на Мондиал от 2006 г. насам. Вижте всички предложения на българския букмейкър за срещата тук.

В другия двубой днес - между Швеция и Швейцария, „Еврофутбол" оценява шансовете на двата отбора на 2.08 за шведите срещу 2.79 за съперниците им. Още възможности за залог на мача ще намерите тук.

В един от „почивните дни" за Мондиала - четвъртък, почитателите на футбола ще проследят двубой от Суперкупата на България между Лудогорец и Славия. Ставките на „Еврофутбол" за краен изход категорично показват, че разградският тим ще има надмощие - 1.24 срещу 6.00 за „белите". Другите варианти за развитие на срещата вижте тук.

Въпреки че Григор Димитров отпадна от „Уимбълдън" още след първия си сблъсък срещу Станислав Вавринка, програмата на турнира предлага още много интересни срещи. Сред тях е тази между Каролина Плишкова (с шанс за успех от 1.43) и Виктория Азаренка (1.97). Първата ракета на България - Виктория Томова ще излезе срещу Серина Уилямс във втория кръг от надпреварата при жените утре от 13.30 часа. Шансовете за американката са 1.01, докато Вики е с 4.60. Какви други залози можете да направите за съревнованието проверете тук. Букмейкърската къща обяви и предложенията си за победител на „Уимбълдън" тук и тук.

Майстор на прогнозите от Благоевград позна крайния изход на Франция - Аржентина и Уругвай - Португалия и си тръгна с 37 944 лева! Двама русенци се обогатиха с 9 044,55 лева и 8 704,06 лева от същите мачове, попаднали в предвиждания от 4 мача в права колонка и система от 1, 2, 3, 4 от 4. В два различни пункта на Сливен участници, познали как ще завършат Франция - Аржентина и Уругвай - Португалия, си тръгнаха съответно със 7 650 лева и 7 076 лева.

Заслужава да се спомене и постижението на проницателен играч от Червен бряг (Плевенско). Той е избрал само един мач между Белгия и Япония, но е познал точния резултат 3:2 и със 100 лева е спечелил 2 200 лева (коефициент 22).

„Еврофутбол" желае успех на всички участници!

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.