• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

„Еврофутбол“: Атлетико Мадрид ще триумфира в Лига Европа

„Еврофутбол“: Атлетико Мадрид ще триумфира в Лига Европа

/КРОСС/ Левски ще се пребори за победата с ЦСКА София в днешното дерби

Марсилия се изправя срещу Атлетико Мадрид във френския град Лион за финала на Лига Европа в сряда. Възпитаниците на Руди Гарсия ще положат максимални усилия да спечелят турнира, но според коефициентите на „Еврофутбол" - 4.85 срещу 1.57, гостите им от Испания ще триумфират с купата. Всички предложения на букмейкърската къща за едно от най-дългоочакваните футболни събития през сезона вижте тук, а залози за голмайстор в мача можете да направите тук.

Левски и ЦСКА София ще изиграят последното си дерби за този сезон днес на националния стадион „Васил Левски". Очаква се след загубата на финала за Купата на България Левски да се хвърли в ожесточена битка за запазване на третата си позиция в Първа лига. Коефициентите на „Еврофутбол" за победа също дават лек превес на „сините" с 2.18 срещу 2.51 за „армейците". Вижте и другите възможности за развитие на мача тук.

В идните дни заслужава да се споменат и две срещи от европейските клубни първенства - плейоф - реванш за влизане в английската Висша лига между Астън Вила и Мидълзбро и двубой между Волфсбург и Холщайн Кил, който ще определи участника в Първа Бундеслига през следващия сезон.

В сблъсъка между английските отбори ще надделеят домакините от Астън Вила, показват ставките на „Еврофутбол" - 2.09 срещу 3.28. Вижте и други опции за залози тук.

Битката между германските клубове се очаква да завърши в полза на тима, притежаван от Фолксваген (1.72 срещу 3.56 за Холщайн Кил). Всички предложения за срещата ще откриете тук.

Григор Димитров ще стартира участието си утре в тенис турнира от сериите „Мастърс" в Рим с мач срещу Кей Нишикори. Букмейкърската къща очаква японецът да преодолее българския тенисист, като коефициентите за двамата са съответно 1.50 за Нишикори срещу 1.80 за Димитров. Още прогнози може да видите тук.  

„Еврофутбол" предлага специални бонуси за Световното първенство по футбол при направени прогнози за 3 и повече мача. Кампанията е от днес до 13 юни, като са включени предвиждания за Краен изход, Краен изход с ХК, ГГ/НГ, Под над 2.5, 3.5 гола и Първи следващ гол. В сайта новите бонуси са отбелязани в синьо с Б2, като правилата и процентите съответстват на настоящата бонус листа. Вижте срещите от Бонус 2 тук.

Серия от печалби с малки залози бележат играчите на „Еврофутбол" през изминалите дни. В София с две еднакви прогнози на обща стойност 10 лева за 3 мача в права колонка майстор на предвижданията взе общо 4 021,91 лева. Негов колега от с. Бенковски (Кърджали) срещу 5 лева и 3 мача в права колонка грабна 3 292,80 лева. Друг от Велико Търново изкара 3 198,28 лева само със 7 лева от система 5, 6 от 6. В Пазарджик познавач на футбола, играл с 5 лева и 5 мача в права колонка, си тръгна с 3 219,48 лева. В Русе само с 2 лева експерт по прогнозите реализира приход от 2 203,56 лева от 4 мача в права колонка. В Панагюрище от система 1, 2, 3 от 8 бяха спечелени 2 982 лева със залог от 18,40 лева, а във Велинград - 2 198,78 лева с 15 лева и 6 мача в права колонка.

30-те срещи от МАКСГОЛ можете да намерите тук. Суперджакпот 15 към 13.00 часа на 15.05.2018 г. е на стойност 83 323 лева, а срещите от него можете да намерите тук.

 

„Еврофутбол" желае успех на всички участници!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.