• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

bob с обновени тарифи, започващи от 0 лева на месец

bob с обновени тарифи, започващи от 0 лева на месец

/КРОСС/ От 3 септември bob ще предложи на своите клиенти две нови тарифи и допълнителни дневни екстри, с които те могат да добавят минути и мегабайти към своите планове.
В обновеното портфолио влизат две нови тарифни предложения, които се казват nicebob и coolbob, както и добре познатият lightbob. И трите плана имат първоначално включени 100 минути за разговори към всички национални мрежи в страната, които са валидни за срок от един месец.

Месечната такса на lightbob е 0,00 лева, с минимално месечно потребление 1,99 лeва. Срещу 5,99 лева на месец избралите плана nicebob ще имат на разположение 80 национални минути за разговори, a потребителите на coolbob ще получат не само 120 национални минути за разговори, но и 120 МВ интернет срещу 8,99 лева месечно. И трите пакета имат първоначална активационна такса от 9,90 лева, а познатата bob цена от 0,108 лева на минута, след изчерпване на включените минути, остава непроменена. Новите условия важат както за нови, така и за съществуващи абонати на bob.

В допълнение към новите тарифи bob пуска и дневни екстри, с които клиентите могат да променят своите планове. Само срещу 1 лев на ден любителите на новите технологии могат да закупят дневна добавка за мобилен интернет, която им осигурява 1000 МВ за сърфиране в мрежата. За същата сума те могат да се сдобият и с 1000 национални минути за разговори, които да използват в рамките на ден.
Наскоро bob предложи на клиентите си и изцяло обновен уебсайт. В него те могат да плащат своите сметки, да купят тарифен план и телефон, а също така да се информират за текущи промоции и услуги. Доставката от сайта на bob е безплатна и се осъществява до два работни дни. Освен онлайн, поръчка на bob пакет и мобилно устройство може да се направи и чрез безплатния номер 0800 80 123. Доставката остава безплатна.

bob е на българския пазар от октомври 2011 година и предоставя на клиентите възможността да говорят без скрити условия и обвързващи договори, като същевременно им предлага изгодни цени.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тарикатски номера на м_тел. След като им отнеха самостоятелността, сега постепенно ги доближават до тях и после _ ядец!

04.09.2016 16:29:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.