• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Сираков: Тодор Батков не е реалният собственик на "Левски"

Сираков: Тодор Батков не е реалният собственик на "Левски"

/КРОСС/ Наско Сираков обяви поредния сензационен скандал около "Левски", като нападна мажоритарния собственик на "сините" Тодор Батков с твърденията, че не той взема решенията в клуба. 

"Тодор Батков не взима сам решенията си в Левски. Аз не знам кой е собственик на клуба, въпреки че Батков неколкократно обяви, че това е именно той. Нямам представа от кого зависи Левски. Иво Тонев води всички финансови дела. Знам, че има преговори за спонсорство с "Газпром", но не ги водех аз", заяви Сираков пред БНТ, след като запази мълчание близо два дни.

Той добави, че е искал да вземе петима играчи, които са били одобрени от Йоканович, но това не се е случило. Те щели да струват доста по-малко пари на "Левски", отколкото Жоао Силва. Става въпрос за свободния Любомир Гулдан, капитанът на "Панатинайкос" - Сейтаридис, както и популярните Даниел Никулае и Милан Йованович. Според него, в "Левски" е имало хора, които са правили спънки и при привличането на хърватския вратар Горан Блажевич. За уволнението на Йоканович пък е настоявал лично Тодор Батков. "Имаше хора, които правеха всичко възможно Горан Блажевич да не дойде в "Левски". Неговите мениджъри могат да потвърдят това и дори да напишат книга за трансфера", добави бившият спортно-технически директор на Левски.

"Тодор Батков сам пожела да не вижда повече Йоканович на "Герена", а това се случи около 15 минути след мача срещу "Локомотив" София. Аз предложих да изчакаме, защото смяната му щеше да бъде грешна точно в този момент. Аз знаех, че съм докарал европейски треньор, който е мой личен приятел. Батков спомена името на Петев в събота и аз поисках среща с него. Бях очарован от това момче, защото в него видях същите качества, които видях на времето в Станимир Стоилов. Бях убеден, че "Левски" можеше да тръгне нагоре с Петев", добави той.

Сираков разясни, че феновете, които нахлуха на пресконференцията на Ивайло Петев и съблякоха горните му дрехи, са платени от клуба. Според него, това не са истинските привърженици на "Левски". "Институцията Левски беше срината от 7-8 човека с качулки. Това не е моят Левски! В агитката има стотина знамена с кръстове и черепи. Дори новият автобус на феновете е изрисуван с огромен череп. Това ли е Левски?", попита легендарният футболист.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.