• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ Габрово
Президентът на Република България Росен Плевнелиев ще посети храм „Успение на Пресвета Богородица", след което ще разгледа Интерактивния музей на индустрията.
В сградата на общината президентът ще се срещне с кмета на Габрово.
По случай тържественото отбелязване на 137-годишнината от Шипченската епопея държавният глава ще приеме на историческия връх почетния строй на Националната гвардейска част и ще произнесе слово.

Мадан
От 14.00 часа Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще присъства на откриването на новия рудник „Върба-Батанци".

Жеравна
От 18.30 до 20.00 часа съпредседателите на Коалиция "Патриотичен фронт" - Валери Симеонов и Красимир Каракачанов ще присъстват на откриването на Национален фестивал.

Царево
От 12.00 часа лидерът на ПП АБВ и президент на Република България за периода 2002-2012 г. Георги Първанов и ген. Михо Михов ще се срещнат с обществеността и гостите на Царево на площада пред читалището.
От 17.00 часа лидерът на ПП АБВ Георги Първанов и ген. Михо Михов ще поднесат цветя пред паметника на Преображенци в историческата местност „Петрова нива" и ще се срещнат с граждани и участници в честването на годишнината от Илинденско-Преображенското въстание

Созопол
От 10.00 часа лидерът на ПП АБВ и президент на Република България за периода 2002 -2012 г. Георги Първанов и ген. Михо Михов ще се срещнат с гражданите и гостите на Созопол в центъра на града - входа на Морската градина.

Варна
От 14.00 часа ще се проведе пресконференция на Реформаторския блок в Арт салона на радио Варна. В нея ще вземат участие лидери на партиите от Блока и техни заместници. Преди това Божидар Лукарски и Радан Кънев ще поднесат цветя на Паметника, посветен на жертвите на комунизма във Варна, намиращ се на бул. "Сливница" в градинката до Градската художествена галерия.

Горна Оряховица

От 10:30 часа Горнооряховският музей организира занимателни детски игри

Казанлък

Ще завърши поредицата от патриотични събития, посветени на Шипченската епопея и по случай 80 години от тържественото откриване на Паметника на Свободата.

Балчик
От 10.00 часа ще бъде открито второто състезание от веригата Black Sea Open Jet Ski Tour 2014.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.